Интимно

5 черти на връзката, които карат мъжете да искат да се обвържат задълго

Кои са важните фактори

13.04.2022г. / 14 49ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

За една дълготрайна и успешна връзка са нужни много фактори. Не всяка връзка притежава този коктейл от съставки, които я правят с потенциал за успех. Връзките, които имат бъдеще, обикновено се свързват с любов, доверие, отдаденост, романтика, стабилност, много смях. Това са и едни от най-важните неща в една връзка за повечето жени. Но тези „съставки“ не са единствените, които са важни и понякога не са достатъчни, за да прерасне една връзка в дългосрочен ангажимент.

Ситуации, в които пренебрегваме себе си, заради връзката

Мъжете и жените търсят колкото еднакви, толкова и различни неща във връзката. Докато за жените стабилността, доверието, приятно прекараното време заедно и романтичните жестове са от голямо значение, за мъжете има други компоненти, които ги карат да се ангажират по-дългосрочно във връзката. Кои са те?

Приключения

Мъжете търсят приключения във връзките си. Ако приключенски настроеният мъж ви плаши, опитайте се да се настроите позитивно към тази характерна мъжка черта. Много мъже обичат екстремни спортове, пътувания, изкачване на планини, къмпингуване, каране на колело, бясно шофиране по състезания за непрофесионалисти. Вариантите за приключения са много. Ако мъжът види, че имате интерес към неговите хобита и подхождате с внимание към нещата, които го вълнуват, вероятността да поиска да има дългосрочна връзка с вас е по-голяма.

Свобода

Свободата е това, което всеки мъж цени. Едно от най-отблъскващите неща за повечето мъже, е ограничаването на свободата. Те сами биха се ангажирали дългосрочно с вас, ако не усещат тясна примка около врата си. Един мъж търси пространство в ежедневието и връзката си. Ако не ги получи, обикновено е по-склонен да избяга.

8 признака, че вече сте извън фазата на медения месец

Страст

Страстта е важна за връзката и мъжете я ценят много. Когато виждат страст във всичко, което прави една жена, не само в интимен смисъл, те са погълнати все повече от нея. Ако тя прави всичко със страст и влага сърцето си, това е обещаващ сигнал, който привлича мъжете. Страст в работата, в свободното време, в хобитата, в отношенията, в секса – всичко това действа магнетично.

Свързани статии

Уважение

Един от важните показатели за повечето мъже е степента на уважение, която жената до тях показва. Неуважението и неглижирането на неговите качества и успехи е нещото, което може да го отблъсне. И обратно – когато жената показва уважение и възхищение към мъжа до себе си, това го окрилява и го кара да иска да се обвърже с нея задълго.

13 знака, че той ви губи времето

Равенство

Провалът на много връзки идва от неравенството в тях. Въпреки че понякога отстрани изглежда така, сякаш мъжете искат да доминират непременно, за да проявят мъжката си природа, това не е съвсем така. Силният мъж предпочита да има до себе си не по-малко силна и самостоятелна жена, на която да се възхищава. Балансът и равенството в отношенията могат да накарат един мъж да поиска да продължи да живее в тази хармония с жената, която му ги осигурява.

Коментирай
2 rate up comment 1 rate down comment
Български гражданин ( преди 2 години )
Не съм съгласен с първото и последното.Винаги бих предпочел жена над, която мога да доминирам.Не, че искам да командвам за всичко, а просто не обичам някой да ме кара да се обяснявам защо съм решил това или онова.Другото с, което не съм съгласен е това за приключенията.Другите мъже може и да са такива, но аз не съм и наблюденията ми относно "нежния" пол показват, че точно жените са тези, които търсят тръпката харесвайки разните там екстремни спортове, пътувания, екскурзии и прочие.Аз съм много далече от тия неща и не са за мен.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4 rate up comment 1 rate down comment
НО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ( преди 2 години )
Жената не обича да я обичат ! ! ! "Жената винаги ненавижда този, който я обича и обича този, който я ненавижда. - Мигел де Сервантес . Препоръка - вижте какво става из съдилищата !
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Здраве и красота