Интимно

13 знака, че той ви губи времето

А вие оставате с празни надежди

10.03.2022г. / 16 35ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Времето е един от най-ценните ни активи. Това се отнася за всичко в живота. Когато гледаме скучен филм, присъстваме на отегчаващо събитие, в неприятна компания сме, винаги си казваме, че това е загуба на време. Ставаме и си тръгваме. Когато някой ни досажда, пречи ни на работата или активната почивка, тогава също осъзнаваме, че е загуба на време за нас, да обръщаме внимание на неща, които не са ни нужни.

Но дали знаем кога даден мъж ни губи времето? Много е лесно да се оплетем в чара и сладките приказки на някого. Да се поддадем на флирта, докато храним илюзии. Времето минава и когато направим равносметка, осъзнаваме, че нищо от това, от което се нуждаем не сме получили. Разочаровани, с празни надежди и чакащи.

Има редица знаци, които казват ясно, че той е загуба на време, вижте 13 от тях.

1. Той е непостоянен към вас. Един ден полага усилия, проявява интерес, но няколко дни по-късно сякаш не съществувате за него.

2. Не спазва дадената дума. Още един знак, че си губите времето с този мъж е това, че не спазва уговорките си с вас. Уговаряте се за среща или друго нещо, но впоследствие той си намира глупаво оправдание.

7 причини жените да не успяват да открият любовта

3. Той си играе с вас, защото така подхранва егото си. Преследването е интересно в началото, когато опознаваме някого, но когато не прераства в нещо повече, очевидно подсказва, че той си играе с емоциите ви.

4. Взаимоотношенията ви са неопределени. И това ви обърква, което е нормално, защото може би сте само приятели, но знаете, че се харесвате. Може би защото сте си интимни, но нищо повече. Може би се ревнувате, а нямате връзка, дори не сте правили секс.

15 знака, че той не е влюбен във вас и може би дори не ви харесва

5. Той ви казва, че не иска сериозна връзка с вас или че на този етап не търси сериозна връзка с никоя. И в двата случая може да се приеме, че вие няма да бъдете следващата му сериозна връзка, затова не очаквайте той да промени намеренията си към вас.

6. Винаги полагате усилия за вашите взаимоотношения, каквито и да са те, докато той е пасивен.

7. Той не се открива към вас емоционално. Когато един мъж не прави усилия емоционално да се сближи с една жена, то това е загуба на време за нея.

Не сте готови за връзка, ако виждате в себе си тези 6 знака

8. Споделя проблемите си, но само толкова. Може да се заблудите, че след като той търси вашето мнение по дадени въпроси, споделя с вас в трудни за него мигове, всъщност ви харесва и би имал връзка с вас, но грешите. Това не значи нищо. Той просто се разтоварва от това, което му тежи и нищо повече.

9. Той често споменава бившата си или други жени, познати или непознати за вас, като в разговора ясно си проличава симпатията му към тях.

Свързани статии

10. Знаете, че той се среща активно. Една основателна причина да не си губите времето с него.

11. Той рядко се интересува от това как е минал денят ви, почивните ви дни, не се опитва като цяло да ви опознае повече.

12. Не чувствате специално отношение от негова страна към вас.

13. Общувате онлайн или на живо, само когато е удобно за него, а по телефона разговаряте рядко.

Снимка: iStock

Коментирай