Интимно

Колко дълго да се срещате преди да се обявите за двойка?

Какво мислят мъжете

08.06.2022г. / 05 44ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Един от най-често задаваните въпроси при нова връзка е кога да се наречете двойка официално, да го заявите пред света. Минава известно време преди партньорите да започнат да се наричат „приятелката ми“, „приятелят ми“, „гаджето ми“ и други подобни определения. В началото е малко трудно да определите отношенията си и когато говорите за човека, с когото се срещате, вероятно го наричате с разни определения, като „момичето/ момчето, с което се срещам“. Степента на ангажираност и сериозност на връзката може да се забележи именно по начина, по който определяте партньора си. 

15 неща, които дълбоко влюбените двойки правят всеки ден

Както за мъжете, така и за жените може да е изнервящо, ако отношенията не са ясно определени.

Но кога е времето да го направите? След колко срещи е добре да започнете да наричате човека до себе си „партньор“?

Всичко, разбира се, зависи от това как протича връзката ви. Важно е да се вземе предвид и колко често прекарвате време заедно. Помислете колко от свободното си време отделяте, за да се насладите на взаимната си компания. Ако отделяте достатъчно, за да сте се опознали добре, това е една по-стабилна основа, върху която да стъпите, за да се наречете двойка. 

Някои двойки оставят връзката си да се разгърне от само себе си без да си дават време и граници, в които да я определят насила. Можете да го направите, а можете и да си дадете срок за срещите, след който да определите отношенията си официално. Изборът в подхода е ваш. 

Какво мислят мъжете за това колко време е нужно да излизат на срещи преди да назоват официално жената до себе си тяхна приятелка?

Отговорите дава сайтът yourtango.com. 

Защо за двойките е полезно да имат договор за връзката?

1. Нещата стават сериозни, когато спрат да се усещат банални. 

2. Зависи кого питате. Според някои хора връзката става сериозна, когато започнете да планирате почивките и празниците си заедно със семействата си. 

3. Връзката става сериозна, когато започнете да прекарвате денонощно времето си заедно. 

4. Връзките не се измерват в брой срещи. Ако си открил човека за себе си, в един момент просто го усещаш. 

5. След като го обсъдите и решите да направите следващата крачка, вече можете да се наречете двойка. 

5 етапа, през които всяка двойка преминава

6. Двойка сте от самото начало, защото не сте имали съмнение. Не сте се срещали с други хора, за да прецените кой точно да изберете. Нещата са се случили от само себе си по съвсем естествен начин. 

7. Когато вече не се интересувате от никой друг, тогава можете да се наречете двойка. Това е знак. 

8. След като се уверите, че и двамата сте на една и съща вълна. 

9. Щом сте се опознали добре и сте преценили що за човек имате до себе си, това е моментът, в който да определите отношенията си. 

10 тайни на двойките, които остаряват заедно

10. Ако сте споделили рутината в ежедневието си и сте синхронизирали графиците си, така че да имате достатъчно време заедно, това е етапът, в който вече сте в реална връзка. 

Коментирай