Интимно

5 начина да се привлече женското внимание

Какво кара жените да ви погледнат с други очи

16.11.2022г. / 06 37ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Женското внимание не се привлича лесно. Много мъже грешат в подхода си към жените, във флирта, в начините да изпъкнат и да накарат една жена да ги погледне по начина, който искат. В желанието си да впечатлят жените, повечето мъже се опитват да изглеждат като страхотен мачо, който не се страхува от нищо, демонстрира с охота мъжествеността си, а това може да предизвика тъкмо обратния ефект.

Как да привлечем мъжкото внимание в социалните мрежи

Отговорът е прост – флиртът не е всичко, момчета. В много случаи упоритото преследване и флиртуването могат да имат негативен ефект и всъщност да прогонят жената. Ако тя не се заинтересува от вас, в повечето случаи ще сложи край много бързо.

Ключът към събуждането на женския интерес се крие в това да я накарате тя сама да ви поиска. Ето как да успеете.

Кои са начините да се привлече женското внимание?

1. Бъдете любопитни за нея.

Ако не събудите любопитството на една жена, тя надали ще се впечатли от опитите ви за флирт. Повечето жени са свикнали мъжете да флиртуват с тях, така че обикновено това не е печеливша стратегия. За някои дами дори е отблъскващо. Но ако покажете, че сте интригуващ мъж, загадъчен и любопитен, това ще пробуди силен интерес.

Как да накарате един мъж да ви забележи

2. Демонстрирайте собствен живот.

Самостоятелният живот и способността да се грижите за себе си, да се справяте с предизвикателствата, да посрещате нуждите си и да се надграждате във всеки смисъл е впечатляваща и няма да остане незабелязана от жените. Ако изглеждате отегчени от живота си, това автоматично отблъсква.

3. Грижете се за себе си.

Колкото и повърхностно да звучи, грижата за здравето и външния вид са от значение. В повечето случаи жена би ви обърнала внимание, ако изглеждате добре и сте облечени с вкус. Ако външният ви вид изглежда недобре поддържан, за да бъдете забелязани ще е нужно време някоя жена да оцени личностните ви качества и да се влюби в тях.

Фрази, с които незабавно ще привлечете мъжкото внимание

4. Обръщайте ѝ внимание.

Прекаленото внимание отблъсква. Ако показвате, че се взирате постоянно в нея, това ще я накара да се чувства неудобно, да избяга, да се чувства притисната. Вместо това покажете, че я слушате, запомняте това, което казва, че обръщате внимание на това какво харесва. Задавайте ѝ въпроси, без да я карате да се чувства на разпит. Разказвайте истории. Провокирайте я да отвръща със същото. Кажете ѝ и ѝ покажете, че ви е интересна.

Научно доказани начини да привлечете мъжкото внимание

5. Накарайте я да се смее.

Смехът е най-мощното оръжие на мъжете. Ако успеят да накарат една жена да се смее от сърце, почти сигурно е, че могат да спечелят и сърцето ѝ. Намерете начин да я разсмивате. Чувството за хумор може да ви помогне да изпъкнете, да покажете увереността си, да изглеждате щастливи и в хармония със себе си. Това винаги привлича и печели симпатиите.

Коментирай