Интимно

Как да привлечете който мъж си поискате

5 начина винаги да успявате да обръщате погледите към себе си

21.11.2022г. / 16 31ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Законите на привличането са странни, понякога дори неведоми. Понятието за привлекателност за различните хора има своите индивидуални измерения, но въпреки това има общи черти в характера, излъчването и чара, които със сигурност пленяват всички, най-вече мъжете наоколо.

Какво впечатление правят отделните зодии на първа среща?

Ако ви липсва мъжко внимание или пък сте се фокусирали върху определен мъж, чийто поглед искате да заковете към себе си, има някои начини да успеете да го направите. Съществува връзка между привличането и излъчването. За да бъдете забелязани е важно преди всичко да сте в хармония със себе си, да показвате увереност, да излъчвате енергия, която действа магнетично.

Чудите се как да го направите? По няколко много прости начина. Неусетно можете да привлечете вниманието на който мъж си поискате, стига да наблегнете на вътрешната промяна в себе си. Тя ще ви помогне да погледнете себе си по друг, нов начин, а след това и света. Когато отворите очите си към хубавите неща от живота, той ще ви отвърне със същото.

7 фактора, предизвикващи моментално привличане

Как да привлечете вниманието на който мъж си поискате? Ето няколко съвета, които работят безотказно.

1. Усмихвайте се често.

Колкото по-често се усмихвате, толкова по-позитивни сте за мъжете. Това ви прави много привлекателни. Създавате усещането, че с вас времето лети леко, неусетно, винаги приятно. Всеки мъж би искал до себе си жена, с която да се забавлява, която да се смее на шегите му, а разговорите да вървят с лекота.

2. Правете бърз зрителен контакт.

Ако искате да загатнете, че имате интерес към някого, просто го погледнете бързо, след това отместете поглед. Накарайте го да мисли, че той пръв ви е забелязал, а не че вие сте го набелязали и сте излъчили енергията си към него. Това е една от най-добрите стратегии в привличането.

Мъжете са тайно привлечени от тези женски черти

3. Играйте с косата си.

Небрежното и невинно момичешко играене с косата действа като магнит за мъжете. Усуквайте кичурите си, прокарвайте ги през пръстите си, прехапвайте ги игриво с устни. Няма начин това да остане незабелязано от мъжката аудитория наоколо.

Свързани статии

4. Повдигайте раменете си, извивайте гръбнака си.

Плавните движения в горната част на тялото ви са много магнетични, защото показват женската ви грациозност, нежност, извивки и чар. Чрез деликатните гъвкави женски движения на ръцете, раменете и гърба дамите показват своята готовност да бъдат ухажвани и това е изконен природен сигнал за мъжете.

10 физически черти, които привличат мъжете

5. Покажете стила си.

Обличайте се, за да привлечете внимание. Ако обичате да ходите облечени в ежедневен стил и е по-вероятно да бъдете забелязани по дънки и маратонки, отделяйте време за обличане с цел създаване на впечатление. Изненадвайте мъжката компания наоколо с елегантно или секси облекло, без да прекалявате. Оставяйте нещо на въображението. Загатвайте качествата си и подчертавайте предимствата си, за да накарате мъжете около вас да обърнат поглед след вас.

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 1 година )
tova da ne e sport ??? na vsiaka cena i s koito padne ???
отговор Сигнализирай за неуместен коментар