Интимно

10 признака, че партньорът ви е загубеняк

Знаците, които издават, че връзката ви надали ще ви направи щастливи

10.02.2023г. / 14 52ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

5. Флиртува с всички.

Как бихте могли да имате истински пълноценна връзка с някого, който флиртува с всички. Това ще ви тормози и ще бъде повод за постоянни конфликти.

5 знака, че той ви разиграва

6. Изисква твърде много от вас.

Изискващият тип мъж обикновено в дълбочината си е несигурен. Той самият е изтъкан от недостатъци и комплекси, които се проявяват в постоянни изисквания към половинката си, защото е по-лесно да изискваш от другите, отколкото от себе си.

7. Използва ви, за да накара приятелите си да ревнуват.

Ако партньорът ви ви използва, за да накара приятелите си да ревнуват, това е признак на слабост и несигурност, на неоправдано високо его, което има нужда от ласкателство. Изобщо, ако той ви използва за каквото и да е, и вие усещате това, направете си равносметка струва ли си да се подлагате на подобно отношение.

Как да разберете дали присъствате само временно в живота на мъжа

8. Обвинява родителите си за всичко.

Много е удобно другите да са виновни, а никога той. Когато човек не може да поеме отговорност за собствените си несгоди и провали, а обвинява родителите или хората около себе си, това е показател за незрялост и неспособност за преодоляване на трудности и препятствия.

9. Той е сноб.

Помислете си дали партньорът ви си струва, ако постоянно се вдъхновява от богати личности, преуспели в бизнеса или спечелили голямо състояние. Ако той се обгражда с приятели, които подбира според финансовия им статус, това е показател за материализъм, който в нездравословни граници не говори добре за личността му.

6 разлики между мъжете, които се обвързват сериозно и тези, които не го правят

10. Мечтае да е богат и популярен.

Ако партньорът ви има тази мечта за цел и е негова фикс-идея, това говори за повърхностното му отношение не само към живота, но и към връзките. Вие надали ще сте приоритет в такива отношения.

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
ха ( преди 1 година )