Интимно

Кои са най-добрите секс пози според зодията ви?

Разберете кои са най-подходящите пози за вас

08.03.2023г. / 17 16ч.
Мария Василева
Снимка: istock

Снимка: istock

Едва ли сте се замисляли, но звездите и зодиакалният знак, под който сте родени, могат да определят доста аспекти от вашия характер и нрав, като например предразположението ви към болести… и дори коя секс поза би ви донесла най-голямо удоволствие!

В следващите редове ще ви споделим коя позиция ще ви донесе наслада, както на вас, така и на партньора ви! Ето ги и тях:

Овен – обратна ездачка

Вие сте лидер във всеки аспект от живота си – бързи, властни и агресивни, определено обичате да поемате контрола под завивките. Понякога можете да бъдете малко егоистични и да се фокусирате почти изцяло върху вашето удоволствие, а не това на партньора. Най-подходящата поза за вас е обратна ездачка – тя ще ви позволи да контролирате тласъка и проникването и ви подхожда най-добре.

Телец – мисионерска

Като всеки Телец, вие харесвате класиката в жанра. Наясно сте с петте си сетива и обичате чувствения секс, за предпочитане с постоянен партньор. Най-добрата секс поза за вас е мисионерската. Тази изпитана позиция ще ви позволи да се насладите на контакт с любимия, да се отпуснете и да покажете на какво сте способни. Запалете си ароматна свещ и се отдайте на удоволствията!

Близнаци – изправени

В секса предпочитате да имате избор и нямате нищо против да сменяте пози или пък да включвате играчки и мастурбация, докато го правите. Любовната игра ви подлудява и колкото по-дълга е тя, толкова по-силен е вашият оргазъм. Най-добрата позиция за вас е изправена (задна). Ще можете да я правите подпрени на кухненската маса, на стената в хола или пък на креслото в спалнята.

Рак – седнала ездачка

За Раците е характерно, че те не са добри в показването на емоции. Зад тази маска обаче стои един много грижовен човек, който е загрижен за нуждите на другите. Но когато термометърът под завивките се нажежи до червено, Раците започват да показват животинската си, примитивна природа. Най-добрата позиция за тях? Седнала каубойка – помолете партньора да ви притисне колкото се може по-близо, за да е още по-голяма интимността ви.

Лъв – кучешката

Ако трябва да ви оприличим на някоя телевизионна героиня – вие сте Саманта Джоунс от „Сексът и градът“ – харесвате секса, обичате да го правите и обожавате някой да се отнася с вас като с кралица. Когато говорим за плътски удоволствия, вие сте „рокзвездите“ на зодиака. Най-добрата поза за вас – кучешката. Ако искате да направите любовния акт още по-страстен – застанете пред огледалото.

Коментирай