Интимно

10 ценни качества, които жените търсят в един мъж

Фактори, влияещи при търсенето на идеалния партньор

03.04.2023г. / 14 57ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

6. Истинско присъствие във връзката.

Жените ценят високо това качество у мъжете да присъстват истински и емоционално във връзката, не само физически. Когато един мъж иска да гради и развива отношенията си с вас, той ще присъства емоционално, а не само физически да е до вас.

7. Любопитство.

Всяка жена мечтае за мъж, който е любопитен към нея, който се интересува от това какво я вълнува и какво иска. Ето защо, ако един мъж проявява любопитство не само в началото на връзката, а и след това, това е предпоставка за щастливо развитие на отношенията, пълно с приключения.

20 положителни черти на Овена

Свързани статии

8. Защита.

Мъжът трябва да е защитник на своята любима. Жените искат да усещат, че могат да разчитат на половинката си в трудни моменти. Ето защо това качество е толкова важно и високо ценено, когато търсите партньор.

9. Приемане без осъждане.

Когато търсим любовта се надяваме да открием човек, който ще ни приема такива, каквито сме, без да ни съди и да се опитва да ни промени.

Мъжки качества, които впечатляват

10. Високо самочувствие.

Ниското самочувствие не вдъхва доверие, докато самоувереността действа като магнит. Когато един мъж вярва в себе си, знае какви са целите му и как да ги постигне, той е привлекателен и излъчващ сила и стабилност, а това са все важни качества за потенциалния успех на връзката.

Коментирай