Интимно

10 червени флага, които подсказват да прекратите връзката веднага

Знаци, които биха ви спестили много страдания, ако ги забележите по-рано

27.04.2023г. / 12 49ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Червените флагове могат да се появят по всяко време в една връзка. Някои от тях са видими още от самото начало. Трудното е да ги забележите, защото любовта замъглява преценката и ви кара да гледате на партньора си с розови очила.

Три червени флага на трите първи срещи

Сред многото червени флагове, които могат да се появят в една връзка се открояват 10, които подсказват, че трябва веднага да избягате.

Кои са червените флагове, които подсказват, че трябва да прекратите връзката веднага за ваше добро?

1. Той закъснява непрекъснато.

Може да ви се струва безобиден лош навик, но не е така. Ако още от самото начало не зачита вашето време и чувства, като ви кара да чакате постоянно, това е лош признак за неглижирането на това как ще се почувствате. Макар минимално и безобидно на пръв поглед, постоянното закъсняване е сигнал, че партньорът ви няма да ви уважава в нито едно отношение в бъдеще.

2. Досега е имал само кратки връзки.

Един сериозен червен флаг е, когато човек не е съумял да създаде поне една по-дълготрайна връзка. Това би трябвало да ви подсказва, че нещо с обвързването му куца и би могло да е сериозен проблем и с вас.

4 червени флага още на първа среща

3. Има много дълбока и смущаваща привързаност към домашните любимци.

Един особен червен флаг, на който малко хора биха обърнали внимание, особено в началото, когато не познават добре партньора си е силната привързаност към домашните любимци. Вие винаги ще сте на второ място, ако партньорът ви е обсебен от животните, които отглежда.

4. Постоянно говори за разводи, раздели.

Негативното отношение към връзките въобще може да се проличи, ако партньорът ви е с нагласата, че нещата няма да се случат. Ако постоянно говори за раздели, разводи и за това какво може да се обърка между вас, това е много лош червен флаг, който подсказва по-скоро да си тръгнете веднага, отколкото да се опитвате да го убедите в обратното.

5-те най-големи червени флага по време на срещи

Коментирай
Свободно време