Интимно

10 червени флага, които подсказват да прекратите връзката веднага

Знаци, които биха ви спестили много страдания, ако ги забележите по-рано

27.04.2023г. / 12 49ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

5. Има много лоши деца, които пречат на връзката ви.

Децата могат да са много голяма отговорност, понякога дори трудност. Ако те се държат ужасно с вас и ви се противопоставят без значение колко усилия полагате да се разбирате, това е проблем. Един родител винаги би избрал децата си, а това ще ви коства вашето лично щастие. Помислете дали сте готови на тази жертва.

5 мъжки фрази, които са сериозен червен флаг

6. Проявява грубост към хората.

Грубото отношение към различни хора, познати или непознати, говори лошо за нагласата на партньора ви към другите въобще. Червен флаг, на който задължително трябва да обърнете сериозно внимание, е дали се държи грубо с обслужващ персонал, с роднини, с колеги. Ако го прави постоянно и без особена причина, това е сигнал, че и с вас ще се държи по подобен начин в бъдеще.

7. Парите са много важни за него.

Човек, който говори и мисли само за пари, надали ще цени вас повече от тях. Обръщането на всичко в материалното им измерение може да се окаже проблем за нормалните и хармонични отношения. Не го забравяйте, ако забележите този червен флаг.

Свързани статии

8. Сексът не се получава.

Понякога в началото сексът куца, защото не се познавате толкова добре и се изисква време да опознаете желанията и нуждите на партньора си. Но ако между вас съвсем не се получава в сексуално отношение, значи просто не си пасвате.

5 червени флага, които може да объркате с любов

9. Често се гневи, лесно изпада в нервни изблици.

Тези сигнали издават емоционална нестабилност, която може да се превърне в сериозен проблем. Ако най-малката дреболия е в състояние да го разгневи, нещата могат да ескалират в опасна посока.

10. Не поддържа добра хигиена.

Мъж, който не се старае да е спретнат, чист и добре ухаещ още в самото начало на връзката ви, няма да е такъв и в бъдеще. Ако забележите, че носи мръсно бельо, чорапи или се появява с едни и същи дънки на всяка ваша среща, значи той не държи на хигиената си.

Коментирай