Интимно

Женска енергия, която мъжете усещат

За повече привлекателност

30.04.2023г. / 14 17ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Всяка жена излъчва своя енергия. Мъжете винаги я долавят, дори да смятаме обратното. Има определени неща в поведението и излъчването ни, които привличат господата. Може би се чудите защо някои жени с лекота успяват да омаят мъжа до себе си. Вижте кои женски енергии мъжете усещат и биват привлечени.

Чувство на комфорт в собствената си кожа

Мъжете определено забелязват жени, които са уверени в собствените си тела, без значение от размера дрехи и формата на фигурата. Но това не означава, че ако имате няколко килограма отгоре сте занемарили косата си, маникюра си, грижата за себе си като цяло. Малките промени винаги се забелязват.

Ако досега не сте спортували и не сте се хранили толкова здравословно, но обмисляте подобна промяна, това е прекрасно за вас. Ако пък сте от редовно спортуващите се и се храните предимно със супер храни, това също е чудесно. Важно е мъжете да разбират, че го правите за себе си, за да се почувствате още по-добре, а не защото смятате, че не сте достатъчно привлекателна.

Защо привлекателните хора трудно създават връзки?

Бъдете присъстващи

Няма жена, която да не се страхува от конкуренцията, когато харесва определен мъж. Тук изкуството на присъствието е онази женска енергия, която мъжете долавят. Това означава да имате пълно присъствие, когато сте в компанията на този мъж. Вие сте в хармония с петте си сетива. Когато практикувате присъствие, вие също излъчвате енергична откритост отвътре, която е жизнена, жива и магнетична. Това ви прави уравновесени, приятни за компания и ви отличава от останалите жени.

Признаци, че сте прекалено на разположение във връзките

Любопитни сте и се вълнувате от живота

Това също е хубава женска енергия, която се оказва привличаща мъжете. Имате интереси, хобита, занимания, които ви обогатяват и зареждат с положителни емоции, може би дори работата ви е вълнуваща. Тук обаче трябва да внимавате да не прекалявате със себе си, когато споделяте за интересите и работата си. Работохолизмът се харесва само на шефовете. Не забравяйте да проявите интерес и към хобитата на мъжа, когото харесвате. Това ще ви помогне да откриете общи теми.

Свързани статии

Не се страхувате да бъдете силни, а и уязвими

Животът ни изправя пред редица предизвикателства. Понякога ни се налага твърде дълго да сме силни, а ни се иска и да сме уязвими и да имаме подкрепящ мъж до себе си, който да ни дава опора. Мъжете обикновено се дистанцират от жени, които са твърде самостоятелни и не позволяват да им се помогне, дори за елементарни неща.

Дистанцират се и когато жената е твърде уязвима и очаква партньорът ѝ да ѝ оправи живота. Но женската енергия, която ги привлича е тази, в която жената балансира между смелост и уязвимост.

5 етерични масла за женска енергия

Знаете как да се възползвате от своята чувственост и кога да я покажете

Настройването на петте сетива на вашето физическо тяло може незабавно да повиши фактора ви на женска привлекателност. Това е да усещате хубавото край вас, начина по който докосвате себе си, оправяте косата си, докосвате мъжа, жестовете ви, с които сядате, отпивате от чаша, начина, по който се движите, а присъствието ви е силно привлекателно и магнетично.

По материали от yourtango.com

Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
... ( преди 10 месеца )
vupros na natovarvane , dobra po4ivka , ili preumora .....
отговор Сигнализирай за неуместен коментар