Интимно

10 знака, че той не е вашата сродна душа

Той не ви мотивира

21.09.2023г. / 16 19ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Да намериш своята сродна душа в лицето на партньора си в любовна връзка може да е трудно. Сродните души се усещат. Приличаме си с тях по толкова много неща – положителни и отрицателни. Понякога може да се чувстваме добре с някого във взаимоотношенията ни, но той да не е нашата сродна душа.

Кои са 10-те признака, че партньорът ви не е вашата сродна душа?

1. Сродната душа подкрепя вашите страсти и решения. Той или тя трябва да бъде вашата най-голяма подкрепа и да ви насърчава да преследвате своите цели и мечти, независимо как това може да им се отрази.

2. Истинската сродна душа добавя стойност към живота ви. И то не по отношение на материалното състояние. Сродната душа е партньор, който допринася с качество за вашата връзка.

5 прости неща, които само влюбеният мъж прави

3. Една сродна душа ще ви мотивира да бъдете себе си. В една връзка, едно от най-важните неща е да можем да бъдем себе си, без партньорът ни да ни осъжда за това. Не означава да имаме разрушителни навици и да искаме да не ни отхвърлят заради тях, а да можем да се покажем рошави и без грим, да не се срамуваме от тялото си, от емоциите си и т. н.

4. Вашата сродна душа ще ви обожава. Дори и да не сте от тези личности, които се нуждаят от утвърждаване, партньорът ви трябва да покаже колко много ви обича, без непременно да ви поставя на пиедестал.

Жестове, които тайно подсказват, че той е пазител по природа

5. Сродните души са готови на компромиси. За една щастлива връзка са нужни компромиси и от двете страни и само сродната душа може да ни ги даде.

6. Ако вашият партньор ви е сродна душа, то той ще показва, че цени мнението ви. Разбира се, той не е длъжен да се съгласява с вас за всичко, но трябва да може да уважава вашите убеждения, без да ви натрапва своите.

7. Сродната душа ще обича себе си точно толкова, колкото обича вас. Най-добрият партньор е този, който няма да зависи постоянно от вашата компания или внимание. Той или тя трябва да се чувстват комфортно със себе си.

Свързани статии

8. Сродната душа се стреми към създаване и поддържане на доверие помежду ви. Проблемите във връзката ви ще бъдат неизбежни, ако постоянно се съмнявате в честността си един друг.

5 начина да накарате мъжа да се отнася с вас като с кралица

9. Партньорът сродна душа е този, който ни кара да се вълнуваме от живота. Той добавя повече цвят и положително влияние в живота ни, а не токсичност.

10. Сродната душа ни вдъхновява да бъдем по-добрата версия на себе си, а не обратното. Били ли сте в любовна връзка, в която партньорът ви не ви е подкрепял и мотивирал да се грижите по-добре за себе си, да спортувате и т. н., а по-скоро е саботирал вашите опити? Със сигурност не е бил сродната ви душа.

По материали от yourtango.com

Коментирай