Интимно

Зодии, между които връзката би била трудна

Вижте кои са

12.01.2023г. / 12 47ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Когато става въпрос за любов и влюбване, все по-често се обръщаме към астрологията. Търсим съвпадение между отделните зодиакални знаци, вълнуваме се дали нашето ново познанство може да се развие в дългосрочна връзка. Въпреки че астрологията не може да управлява живота ни, хубаво е да имаме едно наум, когато срещаме нова любов, защото между някои двойки зодии изпитанията могат да се окажат повече. Вижте кои са.

Овен и Телец

Вероятността да има искри между тези два зодиакални знака е много голяма. Но когато става въпрос за дългосрочни любовни връзки, определено проблемите, които могат да възникнат, може да се окажат повече от любовни искри. При двойка Овен-Телец, упоритата природа на Телеца може да попречи на огнения Овен да поеме отговорност. Също така собственическият характер на Телеца може да не се понрави на Овена, който по принцип обича личната свобода. Просто любовната връзка между тях не е невъзможна, но може да е свързана с много предизвикателства за двата знака.

Типове личности, които са по-склонни да изневерят

Близнаци и Козирог

Ако чуете за такава връзка, знайте че това е рядкост. Близнаците и Козирогът имат много разлики. Козирогът е по-внимателен и не бърза, докато Близнаците могат да мислят донякъде повърхностно и да прибързват с нещата. Близнаците също могат да бъдат склонни да използват силата на думите си като комуникативен знак, а това може да доведе до редица ситуации на разногласия. Близнаците са известни със своята свободолюбива природа, с това че рутината им омръзва. Козирогът може да не хареса това и отново да има спорове. Освен това Козирогът може да бъде и твърде ревнив на моменти.

Дева и Везни

Ако сте родени под някой от тези два знака или имате такива познати, вероятно сте забелязали, че Девите и Везните имат много високи стандарти, особено за партньор за любовна връзка. Защо партньорството помежду им би било трудно? И двата зодиакални знака имат различни виждания и подходи към любовта и партньорството.

Това означава, че може да възникват чести недоразумения, водещи до много трудни периоди. Нито единият не оценява начина, по който другият се справя с тези конфликти, което води до една спирала от повтарящи се ситуации, които нерядко приключват с раздяла.

7 неща, които мъжете се надяват да намерят в една връзка

Телец и Стрелец

Любовна връзка, която започва пламенно, развива се бързо, но и бързо може да приключи, заради безспорните различия на тези два зодиакални знака. Телецът има желанието да опитоми Стрелеца, но той не може да бъде опитомен. Това е знак на движението, свободата и ясната позиция. Двата знака имат различно темпо с което правят нещата и ще им бъде трудно да се напаснат и съобразяват един с друг. Там където Телецът бърза, Стрелецът може да иска да е бавно и обратното. Също така желанието за лична свобода може да не се хареса на Телеца.

Свързани статии

Лъв и Скорпион

Огън и страст, когато става въпрос за секс, но за връзка, нещата са доста различни. Два зодиакални знака, които са известни със своята упорита природа. Трудно правят компромиси, освен това родените под тези зодии често са любители на флиртовете, което би провокирало взаимното им недоволство. Лъвът се нуждае от постоянно внимание, а Скорпионът обича да прикрива емоциите си. Скорпионът също има едно разбиране за всичко или нищо. И ако смята, че Лъвът не му дава това, от което се нуждае –ще си тръгне. Единствено добрата комуникация помежду им може да им помогне да развиват любовната си връзка.

Рак и Водолей

Ракът е емоционален знак, има нужда да обгрижва и да е обгрижван, а също така и да се чувства разбран. Но това е малко трудно за получаване от страна на Водолея. Междувременно Ракът обича другите да се придържат към неговите правила. А понеже Водолеят има свой собствен начин да прави нещата – не приема нуждата на Рака да води любовната връзка. Казано накратко, тези два знака може да се изправят пред сериозни борби за власт, което да им попречи да развият взаимоотношенията си.

Снимка: istock

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 1 година )
i vse pak zavisi ot mnenie , ot re6enie , ot precenki , ot kup faktori koi kakvo cei kum daden moment
отговор Сигнализирай за неуместен коментар