Интимно

5 начина, по които мъжете искат да бъдат обичани

Как да ги третирате правилно

01.03.2024г. / 13 45ч.
Илияна Николова
5 начина, по които мъжете искат да бъдат обичани

Мъжете и жените разбират любовта по различен начин. Въпреки че има общовалидни показатели за любов, мъжете имат своите нужди и начини на изразяване на обич и грижа, докато жените имат напълно различни. И именно в това е красотата на любовта и многообразието на отношенията – когато два свята се събират и изразяват емоциите си по своя начин, допълвайки се. 

Кои са петте начина, по които мъжете искат да бъдат обичани?

Оставете го да ви разсмива 

Мъжете обичат да разсмиват половинките си. Това е и една от стратегиите им за свалки и флирт. Ако успее да разсмее една жена, мъжът усеща, че има повече шансове с нея. Смехът е важен фактор и във връзките, защото прави отношенията по-леки и лежерни, допринася за решаването на проблеми и преодоляване на различия. Оставяйте мъжа до себе си да ви разсмива, дори когато шегите му не са ви чак толкова смешни. Направете му това удоволствие, за да му покажете любовта си. 

Отчитайте нещата, които прави за вас 

Жестовете, които мъжете правят, не трябва да остават незабелязани. Едно от най-отблъскващите неща за мъжете е недоволството на жените. Ако постоянно мрънкате и критикувате действията му, не сте доволни от усилията му, от нещата, които прави, все нещо не ви е достатъчно, това със сигурност ще го отблъсне с времето. За мъжете е истински важно нещата, които правят за жените си да бъдат отчетени. Това казва много повече от едно обикновено „обичам те“. 

Свързани статии

Оставяйте го да ви помага 

Мъжете обичат да помагат на дамите до себе си. Това ги кара да се чувстват полезни, значими, нужни. Ако правите всичко сами и отблъсквате помощта на мъжа до себе си, ще отблъснете и любовта му. Мъжете са силни и имат нужда да помагат на нежните и крехки дами до себе си. Оставете ги да го правят, защото така ще покажете любовта си. 

Показвайте женската си енергия и излъчване  

Мъжете са привлечени от женствеността, от женската енергия, от излъчването, което е напълно противоположно на мъжкото. Показвайте женската си природа, кокетство, нежност, уязвимост. Това омагьосва мъжете и ги кара да са още по-привлечени от вас. 

Оставете го да разбере кога ви е задоволил 

За мъжете е много важно да усещат кога са успели да ви задоволят по възможно най-добрия начин в леглото. Не пропускайте да му покажете кога е успял да уцели любимите ви места. Това ще повдигне самочувствието му и ще направи секса все по-хубав с всеки изминал път.  

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Ганч ( преди 1 месец )
Мдаа, истина е, че мъжете се нуждаят от нежната и крехка, любвеобвилна и подкрепяща жена до себе си а вместо това се оказват до злобно, мрънкащо и недоволно същество, което се опитва да използва секта като контролно средство в брака.Ако пък погледнеш съвременните, еманципирани и самостоятелни жени, ти идва да забравиш за дамите изобщо.Колкото по-далече стои мъжът от жената, толкова по-добре се чувства. Всичко това намира отражение в ниската раждаемост и самотните родители.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 1 rate down comment
Име ( преди 1 месец )
Свободно време