5 признака, че има химия между вас

Обичате да се дразните взаимно

04.07.2024г. / 12 04ч.
Нина Иванова
Езикът на тялото рядко лъже. Снимка: istock

Езикът на тялото рядко лъже. Снимка: istock

Химията между двама души е често използван израз в книгите и филмите. Но в какво се изразява тя? Във физическо привличане, в емоционално привързване или в дълги разговори досред нощ? Има няколко сигурни знака, че има химия между двама души, ето кои са те.

Очите говорят

Трудно ви е да свалите очи един от друг. Често се споглеждате и дори взирате един в друг. Няма как да се скрие химията, когато очите говорят.

Сладко се дразните

Много често началото на връзките е свързано с едно леко "заяждане" с другия. Изпитвате вие или той/тя желание да се закачате, да се дразните и провокирате, но не с цел скандал, а по-скоро търсене на форма на контакт. Безспорен признак, че между вас има нещо повече.

Не усещате как минава времето

Времето с него/нея минава толкова бързо, че дори не усещате как са излетяли няколко часа в компанията му. Не само, че времето минава неусетно, но и не ви стига, и вече мислите за следващата ви среща.

Свързани статии

Има тръпка и очакване

Един от най-сигурните признаци, че има химия между двама души е в тръпката, която поражда контакта. Може да е вербално, но най-често е физическо и много осезаемо, сладко напрежение, което ви влудява и нямате търпение да го докоснете и усетите. Ако изпитвате това често, когато сте около този човек, няма никакво съмнение, че нещата помежду ви са на друго ниво.

Езикът на тялото доказва химията между вас

Невербалните знаци понякога са много по-силни от думите, които изричаме. Ако зад думите или мълчанието можем да се скрием, то с действията не е така. Понякога е достатъчен само един жест, за да разберем, че някой е привлечен от нас и обратното.

Свързани статии

Коментирай