Интимно

Как да флиртувате самоуверено, докато си пишете

5 начина да предизвикате интерес и да привлечете внимание

30.11.2022г. / 06 46ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Флиртът чрез писане на съобщения може да е предизвикателство, защото живата комуникация липсва. В нея можете да се ориентирате много по-лесно, защото виждате човека, усещате енергията му, долавяте нотките в интонацията му, усмивката му или сериозността му, което прави общуването и флиртуването по-лесно.

Докато при писането е по-различно. Тук напрежението и очакването, гадаенето и предполагаемото тълкуване на ситуациите могат да затруднят виртуалния флирт.

Защо някои са по-добри във флирта

И въпреки това не е невъзможно да флиртувате със самочувствие и увереност, докато си пишете. Ето как да го направите по-интересно.

Водете с увереност без да се страхувате

Не се страхувайте вие да водите играта. Когато покажете, че сте уверени, това автоматично ви прави привлекателни и интересни. Оставяйте си време, за да обмисляте отговорите си, за да не изстреляте нещо необмислено и да съжалявате след това. Премислените отговори са добра стратегия и ви дават повече увереност.

Споделяйте малки подробности от деня си

За да сте интересни и да излъчвате флиртуваща, но не прилепчива енергия, споделяйте по мъничко за това как е минал денят ви. Не разказвайте подробно всичко, а само загатвайте, за да повишите интереса на човека, с когото флиртувате. Издаването на малки подробности предизвиква поводи за разговори, които да подхванете след това. Тази стратегия винаги работи.

5 начина да флиртувате така, че той да не може да устои

Използвайте мемета, гифове и емотикони според ситуацията

Използването на изображения, изразяващи емоции и подплатяващи разговора, е добър трик за комуникация, стига да се използва умерено. Не прекалявайте с меметата и картинките, за да не направите разговора прекалено лековат и предсказуем. Добавяйте тези изображения мъдро и според ситуацията.

Напасвайте скоростта на отговорите

Ориентирайте се в това с каква скорост той отговаря на съобщенията ви. Не бързайте да отговаряте веднага. Това ви прави нуждаещи се и прилепчиви в неговите очи. Вместо това съобразете скоростта на отговорите си с неговите. Дори може да забавите вашите още малко, за да повишите напрежението и интереса.

5 стъпки за успешен флирт

Покажете чувство за хумор

Смехът винаги е добра стратегия. Ако покажете, че сте забавна и с вас на човек може да му е много приятно и леко за общуване, неминуемо ще привлечете мъжкото внимание. А и ще превърнете флирта в забавна игра с потенциал за приключения.

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 1 година )
tova ne go moga . opredeleno kazvam mnenieto si . istinata .dano sum razbrana pravilno . za tozi zanaiat ima maistori na sporta . az ne sum takova ne6to.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар