Меню

Елда със зеленчуци по китайски

29 юни 2012 | 18:14 | Ивет Лолова
5 от 2 гласа
Добави в любими
1 порция зеленчуци по китайски
сварена елда
маково и ленено семе за поръсване

Продукти
Приготвяне

Рецептата е изключително лека и подходяща за лятото, защото се готви бързо – особено ако я направите с готови зеленчуци от китайско бързо хранене. Можете да ги сготвите и сами, ако умеете.

Приготвяне:
Сварявате елдата с малко сол, отцеждате я и смесвате с китайските зеленчуци. Поръсвате с маково и ленено семе, добавяте още соев сос по желание.
Добър апетит!

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
6 rate up comment 0 rate down comment
И мен ме мързи ама т ( преди 8 години )
Страшна рецепта... "Купете си храна и я яжте"...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар