Меню

Запечена сьомга с крема сирене

5 септември 2012 | 16:30 | Аз жената
5 от 1 гласа
Добави в любими
4 котлета сьомга
1 с. л. зехтин
50 г крема сирене
зелени подправки по избор
сол и черен пипер на вкус

Продукти
Приготвяне

Сьомгата се измива и подсушава. Подрежда се в тавичка, върху хартия за печене. Посолява се и се наръсва с черен пипер. Всяко парче се намазва от горната страна с крема сирене. В случай, че слагате копър или друга зелена подправка, може да я нарежете на ситно и да я разбъркате със сиренето. Пече се в предварително загрята на 180 градуса фурна за около 15 минути.

Рецептата е от конкурса „Кулинарни изкушения с Philadelphia“.

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Анонимен ( преди 7 години )