Меню

Кремава паста с риба тон

23 август 2020 | 05:29 | Илияна Николова
5 от 2 гласа
Добави в любими
400 г паста
1 глава червен лук, нарязан
400 мл сметана
150 г топено сирене
300 г готов зеленчуков микс (моркови, грах, чушки по избор)
1 консерва риба тон, отцедена
45 мин

  • Порции: 4

Продукти
Приготвяне

Сварете пастата в подсолена вода и я отцедете. Загрейте мазнина в дълбок тиган на средна температура. В него сотирайте лука за 2-3 минути. Добавете зеленчуковия микс и гответе с разбъркване още 2-3 минути. Добавете сметаната и топеното сирене. Разбърквайте, докато се смесят. Добавете рибата тон и разбъркайте.

Сервирайте плънката върху канапе от сварената паста.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай