За дома

Подарък спомен на любимия за „Свети Валентин“

Какво да подарим на любимите хора?

06.02.2013г. / 16 15ч.
Вергиния Генова
Снимка: Вергиния Генова

Снимка: Вергиния Генова

Преспапието за влюбени е идеален символичен подарък. Има хора, които обичат на работното място да демонстрират щастието в личния си живот и се обграждат с всякакви сувенирчета, снимки и романтични джунджурийки. Други ревниво пазят личния си живот. Но и едните и другите могат да намерят място за едно романтично преспапие било то на бюрото в работата или на бюрото у дома. Някои от едното бюро, сядат пред другото бюро и има моменти, когато се питаш – ох, къде съм... А роботохолизмът (имах предвид работохолизмът, но грешката е доста правдоподобна и мога да кажа, че би трябвало да обявят двете думи за синоними) може идеално да се лекува с повече романтика.

 

Свързани статии

Преспапиета може да намерите в различни форми и големини. Подобно на прозрачните със снежните коледни приказки има и с малки плуващи сърчица. Ако с възлюбения сте сладко романтични и харесвате плюшените меченца и зайчета, червените пухени възглавнички, тази година може да разнообразите романтичните изненади и с едно преспапие във форма на сърце.

Вътре може да сложите две любими снимки от специални моменти. Не знам за бляскавите червени сърчица, но като разклатиш едно бурканче с изкуствен сняг и някак си се отнасяш в друг по-бял и по-хубав свят. Ако пък вас сърчицата ви отнасят в романтично сладки мечти, за вас са точно тези преспапиета. Може да отскочите до книжарницата за художнически материали „Слънчоглед“ или да си поръчате онлайн.

А ако разполагате с повече финанси може да добавите и по-съществен подарък като хубав фотоапарат за запечатване на общите спомени. След това лесно може да сменяте снимката в преспапието, след всяка романтична екскурзия, уикенд или почивка.

И разбира се няма да се чудите какъв подарък да подарите на любимия, защото хубавият фотоапарат винаги се нуждае от нов обектив, статив, карта памет и т. н. Веднъж запленени от магията на фотографията ще искате да навлизате все по-надълбоко в този свят и разбира се ще имате все по-голямо желание да разпечатвате снимките си и да търсите къде да ги сложите, така че да може да им се радвате по-дълго време.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
вижте ( преди 11 години )
Вижте на линка или пък на място, ако сте от София или Варна :) или Лондон:))))
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
pipinana ( преди 11 години )
za men e vajn da ima obi4 mejdu dvamata , Da topli v sarcata,,, jivite ,Drugoto e laja
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Kameliq Cholakova ( преди 11 години )
0 rate up comment 0 rate down comment
stanimira filipova ( преди 11 години )
Свободно време