За дома

3 кристала за повече сила и баланс

Може да ги носите и като аксесоар

22.11.2021г. / 14 17ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Знаем, че има много камъни, които носят определена сила. Красиви, различни, купуваме ги според своите моментни нужди, това коя чакра искаме да активираме или просто, защото ни е харесало определено бижу с тях. Хубавото е, че има много магазини за кристали откъдето можем да закупим желания от нас камък. Вижте три, които имат невероятна сила.

Прозрачен кварц

Прозрачният кварц е камък, за който се смята, че усилва положителната енергия. Универсален камък за всяка чакра, за нейното пречистване, както и за прочистването на аурата. Вглеждайки се в неговата чистота, прозрачност, вие може да проясните своите мисли, особено ако се налага да вземете важно решение. Смята се също, че прозрачният кварц укрепва връзката между земята и небето, поради което често се използва за направата на кристални топки.

5 камъка за повече успех и пари

Този уникален камък ни помага и за подобряване на мотивацията, намалява вредното излъчване на техниката, която ползваме, внася повече хармония в средата, в която се намираме. В дома или офиса можем да го декорираме в близост до леглото, работното бюро или телевизора/компютъра. Разбира се може да го носим и под формата на аксесоар.

Аметист

Аметистът е красив и мощен камък за защита, който може да се използва и за подобряване на вътрешните мир и баланс. Той ни помага да подобрим интуицията си, предпазва от негативна енергия, негативни емоции, подходящ камък е и за медитация.

Камъни и кристали, които привличат любовта

Аметистът декориран в дома, офиса или носен под формата на аксесоар, може да се използва и за насърчаване на изобилието, намиране на решения на финансовите въпроси, за защита по време на пътуване, за работа, за изцеление на скръб и тъга. Може също така да се поставя и в спалнята.

Селенит

Селенитът е красив и нежен камък, който ни помага да проясним своите мисли. Също така се смята, че помага за прочистването на заобикалящата ни среда, на комуникацията с другите, насърчава добрия разговор по време на важни служебни преговори или такива от друг характер.

Свързани статии

Селенитът е камък, който е свързан с Луната и може да бъде много мощен, особено по време на новолуние или пълнолуние.

Зареждан от силата на Луната, камъкът може да помогне и за изчистването на енергийните блокове на нашата аура, дома, офиса. Селенитът е свързан с коронната, както и със сакралната чакра. Него също може да декорирате в дома или офиса и да носите под формата на бижу.

Други камъни, които имат положителна енергия са лунен камък, розов кварц, лапис лазули, цитрин, калцит, хематит и черен турмалин.

Коментирай