Здраве и красота

6 бюти продукта, без които Дженифър Анистън не може

Кои са козметичните тайни на винаги прелестната актриса

10.01.2018г. / 16 08ч.
Мария Дуковска
Снимка: Vanity Fair

Снимка: Vanity Fair

Най-красивата жена за 2016-а година според списание People, Дженифър Анистън, разкрива своите тайни за красота. Актрисата винаги изглежда безупречно, не само на кинопремиери и официални събития, но дори и в делничния живот, когато папараците успяват да я заснемат по дънки и тениска.

Дженифър е винаги с перфектна коса, супер кожа и идеален маникюр. Разбира се, зад звездата стои екип от професионалисти, които се грижат за нейния имидж, но без всекидневна поддръжка и грижа за красотата, и те не биха ѝ помогнали.

Актрисата споделя пред списание People кои са бюти продуктите, без които буквално не може да живее и използва почти всеки ден. Вижте кои са те.

1. Собственият ѝ парфюм

Като истинска звезда, Анистън има свой собствен парфюм, носещ нейното име. Актрисата споделя, че обожава смесения аромат на цветя, цитрусови плодове и дървесни нотки. По две капки зад ушите според нея са достатъчни, за да ухае цял ден с женствен и неустоим аромат.

10 трика за бърз растеж на миглите

Снимка: Hollywood Reporter

2. Червило в бледорозов цвят

Актрисата признава, че това е любимото ѝ червило за всекидневна употреба. Деликатен цвят, който придава свежест на лицето, без да акцентира обаче прекалено на устните.

Трикове за красота от едно време в Холивуд

3. Две спирали за мигли

Анистън използва две спирали за мигли – една за разделяне на миглите и една за допълнителен обем. Тези два продукта са задължителни за нейната бюти рутина всеки ден. И ѝ се отплащат, придавайки ѝ нежен сексапил, ненатрапчив, но забележителен!

Бюти трикове, които всяка жена трябва да знае!

 

4. Лак в телесен цвят

Дженифър Анистън споделя, че това е любимият ѝ лак за нокти. Когато няма официални събития в графика си или не снима филм, в който да се налага да е с друг цвят маникюр, актрисата предпочита именно телесния, бежов цвят за маникюра си или светлорозов.

С тези неутрални нюанси тя решава проблема със съчетаването на дрехите, защото си отиват на всяка дреха.

Тайните за красота на 3 супермодела

5. Фиксиращ продукт за права коса

Един от топпродуктите, които звездата използва почти всекидневно е фиксиращ спрей, който спира къдренето на косата и я поддържа цял ден да е идеално права. Анистън е известна със своята винаги перфектна прическа и красиво изправена коса. Тайната ѝ се крие именно в този фиксиращ продукт, който не позволява на влагата да накъдри по естествен начин косата.

6 звездни трика за красота

Снимка: Reuters

6. Бледорозови сенки за очи

Актрисата избягва твърде силния и опушен грим, освен ако е на събитие, което го изисква. В ежедневието си използва микс от три цвята сенки – светлорозов, наситенорозов и тъмнорозов. Нанася ги в различни зони от околоочния контур, подчертавайки естествено нежните си черти. С тези леки нюанси тя оформя лицето да изглежда много естествено, но все пак гримирано.

Трикове за красота от различни кътчета на планетата

Коментирай