Здраве и красота

Кои са най-предпочитаните прически и техники за маникюр това лято?

Разберете кои са последните тенденции в новия влог от поредицата „Ето как“ на Az-jenata.bg на 8 юни

07.06.2021г. / 08 39ч.
Аз жената
Снимка: Az-jenata.bg.

Снимка: Az-jenata.bg.

Месец юни настъпи, а идеите ни за бягство от работното място, за да се отдадем на парещите слънчеви лъчи, с разхлаждащ коктейл в ръка, под звуците на морските вълни, стават все по-примамващи. Как да се сдобием с най-актуалната лятна визия за това приключение ще разкрият опитни специалисти по красотата в новия влог от поредицата „Ето как“ на Az-jenata.bg на 8 юни

В live епизода „Направи ме красива за лятото“, професионалисти от салон за красота „Murphy“ ще споделят кои са последните летни тенденции при косите и маникюра и ще демонстрират някои от тях.

Модели в новия влог „Ето как“ ще бъдат харизматичните водещи на прогнозата за времето по Bulgaria ON AIR Александрина Янкова и Владимира Илиева. Самите те са пример за жени с безупречна визия, като и двете признават, че имат своите малки трикове.

За хубав тен Влади споделя, че ползва задължително какаово масло, а във фокуса на перфектната визия за нея е добре изглеждащата прическа. Алекс от своя страна залага на друг продукт за хубав тен – плажно масло със златни частици. Как се грижи още за красотата си може да прочетете в специалното интервю, което даде тя за Az-jenata.bg дни преди участието си в „Направи ме красива за лятото“. 

Епизодът ще се излъчи с подкрепата на Settle България, които ще осигурят специална награда за един от всички зрители на влога на 8 юни.

Подаръкът ще бъде прическа (подстригване, измиване, сешоар) и маникюр с декорация в салон „Murphy“. Повече за условията на играта и как може да участвате ще откриете ТУК

Кои са предпочитаните цветове както за косата, така и за маникюра ни през лято 2021г. -  разберете в във влога „Направи ме красива за лятото“, на 8 юни, от 11:00 часа, който ще се излъчва във Facebook страницата на Az-jenata.bg, както и в сайта.

Коментирай
1 rate up comment 2 rate down comment
... ( преди 2 години )