Здраве и красота

Подаръци за Коледа за жени, които си имат „всичко“

12.12.2023г. / 16 11ч.
Мария Дуковска

Препоръчан материал от партньор на az-jenata.bg

Снимка: freepik.com

Снимка: freepik.com

Подаръкът не е обикновен предмет, а е преди всичко проява на обич и уважение към любимите за нас хора. Изборът на правилния обаче може да е изключително труден, особено когато говорим за жени, които имат „всичко“. 

Колко пъти сте прекарвали часове в разлистване на безкрайните страници в онлайн магазините, търсейки перфектния подарък? За да не подарите и тази година коледна чаша с шоколадов Дядо Коледа в нея, подготвили сме ви няколко идеи.

Козметични комплекти за жената, която се грижи за лицето си

Лицето ѝ е винаги почистено, добре хидратирано, гладко и сияйно. Дамата, за която красотата и здравето на лицето е на първо място, би се зарадвала на аксесоари или козметика, които да добави към рутината си. 

Освен това, ако знаете, че вашата приятелка, майка или сестра има стъпки, които следва, за да почисти лицето си, зарадвайте я с комплект за цялостна грижа. Към него може да има и ролер за лице или гуа ша камък, който да намали подпухването.

Някои от най-популярните марки, предлагащи комплекти за грижа за лицето са например:

  • Коледни комплекти Novae Pharm, подходящи за различните типове кожа;
  • Комплекти с противостарееща грижа Eucerin, Vichy, Filorga и др.;
  • Комплекти с продукти за мазна и акнеична кожа La Roche-Posay, Galenic, Avene и др.

Избягвайте избирането на комплект, без да сте сигурни в предпочитанията на жената. В добре заредените аптеки ще намерите висококачествени козметични комплекти, които са предназначени за различните типове кожа. В тях се съдържат кремове за лице, почистващи гелове, серуми, а в някои ще намерите и парфюми или парфюмни води. 

Козметика за жената, която иска плътни мигли

Факт е, че миглите играят съществена роля за дълбочината на женския поглед. Майката природа обаче не е дарила всяка от нас с дълги и гъсти мигли, но за щастие, това вече не е проблем. 

Не са нужни изкуствени мигли или удължаването им в салон за красота. Качествените серуми, които можете да откриете в аптеките, гарантират сгъстяване и обем на миглите само след 5-6 седмици употреба. И всичко това е напълно безопасно. 

Комплекти за грим за жената, чийто грим е изкуство

Жена, за която гримът е повече от ежедневие, се забелязва отдалеч. Тя не се страхува от смели цветове сенки за очи и червило. Ако отворите тоалетката ѝ, ще видите, че тя има нюанси червило за всякакви случаи, и разбира се, броят им е равен на всички нюанси сенки.  

Ако в живота ви има поне една такава колоритна дама, то гримът е нейният подарък. Може би си мислите „Добре, тя разбира от гримове повече от мен, но не мога да я попитам за съвет, защото ще издам изненадата.“

Не се притеснявайте! Обърнете внимание на марката декоративна козметика, която най-много използва. Ако искате да вземете палитра или очна линия, помислете за цветовете дрехи, които носи, както и за цвета на очите ѝ. 

Ето и какви нюанси сенки са подходящи за различните цветове на очите: 

  • Кафяви очи – лилави, златни, зелени и сини;
  • Зелени очи – сребристи, лилави, бежови и кафяви;
  • Сини очи – всички в кафяво-бежовата гама, както и сребристи. 

Козметични комплекти и аксесоари за жената с най-красивата прическа  

Винаги лъскава коса и къдрици, които са идеално подредени на раменете. Ако жената, за която заедно избираме подарък в момента, няма аксесоар за стайлинг без топлина, а обича да къдри косата си, това е подаръкът за нея.

Следващата ни препоръка е само в случай, че сте наистина близки с дамата, на която ще подарявате подарък – козметичен комплект за коса. Важно е да познавате типа коса и какъв вид козметика използва тя. 

Ето и няколко идеи за козметични комплекти за грижа за косата: 

  • Комплекти с масла за коса Nuxe;
  • Комплект за къдрици, обем или различни типове коса RENE FURTERER;
  • Комплекти за растеж и при косопад Ducray, Vichy, Foligain, Nuggela&Sule и др.

Комплекти с парфюми и тоалетни води за жената с омаен аромат

Жената с приятно ухание няма как да остане незабелязана, след нея всички се обръщат. Тя има няколко любими парфюма и тоалетни води, които обикновено редува всеки сезон. Най-често се доверява на известни марки, защото те предлагат качествен състав и дълготраен аромат. 

В случай че познавате добре дамата, която искате да изненадате, хубава изненада биха били комплектите с парфюм или тоалетна вода, допълнени и с друг продукт. Най-често това са душ гел и крем, които увеличават дълготрайността на аромата, тъй като ухаят по същия начин.

За дамата, която се доверява единствено на натурална козметика, сред най-предпочитани са френските марки Nuxe и Caudalie. Козметичните комплекти, произведени от тях, можете отново да откриете в добрите аптеки. 

За да обобщим, жените обичаме бяла козметика, декоративна козметика, ароматни парфюми и красиви мигли и коса. Но всяка от нас набляга на различен тип грижа и козметика за себе си. 

Когато избирате подарък на любима за вас жена, съобразете го с нейните предпочитания и не експериментирайте с брандове, с които не сте запознати. При избора на парфюми, козметика за коса и кремове за лице е добре да знаете предпочитанията на жената, както и типа кожа и коса.

Съветът ни е да избирате козметични комплекти за подарък от аптеки, предлагащи висококачествена козметика, която не съдържа опасни съставки. 

Коментирай
Здраве и красота