Тя, звездата

Как е модерно да се празнуват детските рождени дни?

Интервю за Az-jenata.bg с Гергана Додева – актриса, мениджър специални събития

04.02.2013г. / 13 03ч.
Аз жената
Снимка: Гергана Додева - отляво, личен архив

Снимка: Гергана Додева - отляво, личен архив

Как да направим незабравим детския рожден ден и как е модерно да се празнуват рождените дни? По тези въпроси разговаряме с Гергана Додева. Тя е актриса, мениджър по специални събития и главен организатор на детски партита.

Как бихте се представили накратко за читателите на Az-jenata.bg?

Професия: Мениджър специални събития.

Образование: Актьорско майсторство за драматичен театър, бакалавър – туризъм.

Призвание: актриса.

Какво ме вдъхновява: дъщеря ми.

За себе си: обичам хората да говорят зад гърба ми – това означава, че се движа напред.

Детските рождени дни са непредсказуеми. Те са висш пилотаж в модата за празнуване. Модерно е да има забавление, да има атрактивни аниматори, да има интересни игри, за да бъде запомнен детският празник. Всяко детско парти трябва да бъде различно, за да се запази интересът на децата. Ние се стремим винаги да сме в крак с модата – представяме различна колекция – в нашия случай всеки път предлагаме различни забавления за децата.

Какво съветвате лично вие родителите – какъв е най-добрият избор, има ли тънкости, които не знаят?

Много е важно да се избере подходящото място за празнуване – то е ключов момент в организацията на дадено детско парти. При добър избор на място се отключва успешното осъществяване на детайлите. Тогава могат да се предложат различни интересни и нетрадиционни идеи в анимацията и забавлението на децата.

Не стана ли прекалено клиширано празнуването в клуб и стремят ли се родителите да търсят нови и интересни алтернативи?

Истината е, че всеки има право на избор в зависимост от бюджета и обстоятелствата. Детските клубове предлагат едни възможности; детските градини и училищата спестяват време и финансови средства; а заведенията предлагат съвсем различни обстоятелства. Напоследък се наблюдава една тенденция – детските рождени дни се завърнаха в домовете на децата, което от своя страна носи много наслада и предизвикателства.

Какви са най-честите грешки, които родителите допускат при организиране на детски партита?

Грешките, които се допускат са две. Първата е да се прекали със забавленията и декорацията. Втората е пълната липса и на двете. Истината е че трябва да се търси златната среда – хем да не се прекалява с детските активности, хем те да не липсват.

Какво пожелавате на нашите читателки?

Пожелаваме им да не спират да вярват в себе си и в собствените си мечти.

Коментирай