Меню

Пиле с гъби и моцарела на фурна

5 април 2015 | 15:00 | Илияна Николова
5 от 1 гласа
Добави в любими
3 чаши нарязани гъби
400 г пилешки гърди
2 яйца, разбити
1 чаша галета
2 супени лъжици масло, разтопено
100 г моцарела, настъргана
¾ чаша пилешки бульон
1 ч.

  • Порции: 8

Продукти
Приготвяне

Загрейте фурната на 180-200 градуса.

Поставете половината от гъбите в тавичка за печене. Потопете пилешките гърди в разбитите яйца, след това в галетата.

Маслото загрейте в тиган на средна температура и запържете пилето. Поставете месото върху канапето от гъби в тавичката. Покрийте отгоре с останалите гъби. Поръсете с моцарелата.

Добавете пилешкия бульон и печете в загрята фурна за около 35-40 минути.

Снимка: Thinkstock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай