Свободно време

Към какво са пристрастени звездите

Донатела Версаче е пристрастена към шоколадовия тен

02.08.2013г. / 12 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Пристрастени ли сте към нещо? Например към шоколад, любим коктейл или към себе си. Макар, че винаги намираме забавната страна на нещата, нашите лоши навици понякога могат да попречат да живеем нормално или да предизвикат неразбиране в другите и тогава те са приемани като нашата пристрастеност.

Известните личности са като всички нас. Те също имат своите фобии, увлечения, странности и зависимости. Вижте някои от тях.

Кейти Пери

Кейти има невероятно бяла усмивка. Не знаем дали тя се дължи на избелващи процедури или на това, че певицата е пристрастена към четкането на зъбите си. Тя четка зъбите си по шест пъти на ден. Освен това  разполага със сериозно количество нови четки за зъби, които винаги са на разположение.  



Донатела Версаче

Тя определено винаги има тен. Не сме сигурни как го постига. Дали се дължи на спрей тен или събира слънчеви лъчи на открито, а може би солариум. 


 Дейвид Духовни

Актьорът, който ни е познат от сериала  "Досиетата Х" е пристрастен към секса. Това се характеризира с натрапчиви мисли и действия свързани със секса. Както всяко друго пристрастяване, така и това към секса може да навреди на начина на живот. Други известни имена, за  които се говори, че имат тази пристрастеност са Тайгър Уудс, Кание Уест, Ръсел Бранд


Джесика Симпсън

Красавицата е пристрастена към дъвки, но не обикновени, а никотинови дъвки. Това е странно, защото доколкото знаем, тя никога не е била пушач. Още през 2010 тази нейна малка тайна беше разкрита.

Снимки: Reuters

Коментирай