Свободно време

Хороскоп за месец юли

Какво показват звездите

01.07.2015г. / 15 00ч.
Михаела Лазарова
Снимки: istock

Снимки: istock

Везни

По-активно действайте и по-малко приказвайте. Поставили сте си твърде много и твърде амбициозни планове, но преди да се заемете за няколко неща едновременно, (което обикновено обичате да правите) преценете възможностите си реално. По-добре една крачка, но сигурна, отколкото няколко подскока, но на място. Стартирайте със сложните въпроси, изискващи повече време и действайте самостоятелно.

Всяко споделяне или обсъждане ще ви разколебае, а не е желателно. Може да предприемете и някои рискови стъпки, свързани с уреждане на финансови въпроси, но в рамките на разумното. Постъпленията ви ще са според предвижданията, така че дръжте и разходите под контрол. Ако се наложи да плащате нещо допълнително, то преценете дали да не го направите на части.

Скорпион

В професионален план периодът ще е доста динамичен. Може да промените много неща, ако проявите трудолюбие, упоритост и стремеж да разширите сферата си на познания. Ще се наложи да усвоите голямо количество информация за кратко време, но сте напълно в състояние да го направите.

Ще напреднете в реализацията на идеите си, но имайте пред вид, че това може да се окаже „нож с две остриета“ – успехите ще са съпроводени и с повече отговорности. На работното място отношенията с колегите невинаги ще са в най-добрия си вид, но се постарайте да не пренасяте тези проблеми у дома.

В личния живот също ще преживеете новости. Някои от вас ще решат да оформят връзката си юридически, а на други ще им дойде на ум, че е добре да увеличат семейството с още един член. Приходите ви ще са стабилни.

Стрелец

Помислете дали няма възможност да използвате отпуска си през този месец. Ако отговорът е положителен, то незабавно си организирайте пътуване към непозната дестинация. Ще ви се отрази прекрасно.

В случай, че нямате такава възможност ще е най-добре да намалите темпото и да поставите както мислите, така и действията си в ред. Отделете време за личните отношения. Моментът е благоприятен и може да обсъдите причините за някои недоразумения, както и да намерите благоприятно решение на спорните въпроси.

Финансовото ви състояние е сравнително стабилно, стига да не се опитвате да надскочите социалния си статус. Харчете толкова, колкото можете да си позволите и не взимайте заеми или кредити от банки. Не е изключено да ви направят оферта за дългосрочна инвестиция. Не бързайте с отговора, нямате достатъчно информация.

Козирог

Прекалено често през този месец мнението ви ще е различно от това на останалите. Голяма част от въпросите, с които се налага да се справите ще са спорни и с възможни няколко варианта за решение. Не настоявайте на своето, защото отговорността за грешките ще е изцяло ваша. По-добре дайте възможност и на останалите участници в процеса да се изявят. В момента е по-подходящо да заемете изпълнителска функция, а не ръководна.

Не смесвайте личните отношения с деловите и финансовите с романтичните. Резултатът ще е много по-лош, отколкото ви се струва в началото.

Част от заниманията ви ще са съвсем нови, непознати, но затова пък интригуващи. И най-хубавото е, че те ще са свързани повече с хобито или неформалните ви интереси, отколкото с обичайните задължения. Финансовият ви статус е стабилен.

Водолей

Ще се наложи за кратко време да се справите с доста организационни проблеми – оформяне на документи, кратки пътувания, които може и да се окажат губене на време, срещи с евентуални партньори, които ще предизвикат у вас повече съмнения, отколкото доверие.

Всичко това ще е в доста по-голяма степен за онези представители на вашия знак, чиято работа е интелектуална. Не се захващайте с мащабни проекти, в момента някои подробности ви убягват. Бъдете особено внимателни, когато подписвате документи с дълъг период на действие. Реагирайте гъвкаво, прилагайте различни методи и тактики, не се доверявайте на случайни познати.

Свързани статии

Финансовото ви положение е стабилно, има голяма вероятност да получите доста добър приход от дейност, която не ви е основна. Не бързайте да харчите, във ваша полза е да създадете запаси. Скоро ще са ви много нужни. Личните отношения са в разцвет. Романтиката ще е навсякъде около вас. Много е вероятно да възобновите стара връзка и то с много повече плам и желание отколкото преди. Отделяйте време и за близките роднини.

Риби

През този месец най-много време ще посветите на хората около себе си. Изведнъж ще се окаже, че всички имат нужда от вас – приятели, роднини, колеги. Звучи оптимистично и подхранващо за самочувствието ви, но преди да се раздадете изцяло и без остатък, помислете какви ще са последствията върху физическото ви състояние. Заслужава си да отделите внимание на личните взаимоотношения.

Анализирайте конфликтните точки, за да не се получи така, че „дребните камъчета да обърнат колата“. Не се натоварвайте с допълнителни задачи на работното място. Ако някой отсъства, то разпределете работата между няколко човека.

Така ще избегнете сериозни грешки, предизвикани от преумора и разсеяност. Финансовото ви положение не е особено благоприятно, така че се въздържайте от разходи за развлечения. Осигурете си отдих според възможностите без излишна разточителност.

Снимки: istock

Вашият хороскоп е изготвен от Петя Георгиева.

Коментирай