Свободно време

Любовен хороскоп за 24-30 август 2015

Самотните имат шанс за нова любов

25.08.2015г. / 14 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Важни въпроси свързани с любовта, ще вълнуват и родени под знака на зодия Лъв. Предстои ви да вземете важно решение, което ще засяга бъдещето ви с любимия човек. Планетите са благоприятно разположени, което много ще помогне в осъществяването на плановете ви. 

Дева

С малки стъпки може да получите много в любовта. Ще се чувствате уверени да постигнете това, от което се нуждаете във вашата връзка. Обмисляйте добре всяка ваша дума или стъпка. От това зависи дали ще останете разочаровани или ще имате щастие в любовта. 

Везни

През последната седмица на месец август, Везните е добре да стоят далеч от конфликтите, особено, когато става въпрос за любов. Напрегнатите ситуации ще ви накарат да се почувствате безсилни. Ако по някакъв начин се чувствате притиснати от половинката ви, дайте си малко време, в което вие да имате възможност да преосмислите връзката си и да релаксирате. В края на седмицата ще имате добри възможности да изгладите разногласията. 

Скорпион

Седмицата ще бъде романтична и специална за вас. Ако сте самотни в любовта, има големи шансове за нови познанства, но бъдете социални. Ако вече се намирате в сериозна връзка или неангажираща, ще се почувствате така, сякаш сте открили сродната си душа. 

Коментирай