Свободно време

Любовен хороскоп за 24-30 август 2015

Самотните имат шанс за нова любов

25.08.2015г. / 14 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock



Стрелец

Любимият човек се нуждае от вашата подкрепа, за да успее в своите начинания. Ще имате време и да обсъдите въпроси свързани с дома. Звездите ви дават своята подкрепа, затова не забравяйте и за романтичните моменти. 

Козирог

За тези от вас, които имат любим човек до себе си, предстоят хубави дни. Последната седмица на август ще ви изправи и пред разрешаването на семейни въпроси, свързани с ваши роднини. Половинката ви ще прояви разбиране и ще ви окаже своята подкрепа. Ако все още търсите сродната си душа, помислете дали изискванията ви за избор на партньор, не са твърде високи. 

Свързани статии

Водолей

Хармония ще има и в любовния живот на Водолеите. Тя ще дойде не само от добрата комуникация помежду ви, но от въпрос свързан с финанси. Ще получите средства или ще направите инвестиция с половинката си. 

Риби

Юпитер ви кара да се чувствате на седмото небе от щастие. В сряда, Слънцето и Юпитер ще се срещнат в 7-ми дом на партньорството. Любимият човек ще ви подкрепя, а вашите мечти свързани с любовта и перспективите в нея, ще започнат да стават реалност. 

Коментирай