Свободно време

Най-добрите черти на зодиите

Стрелец – Борец за справедливост

20.01.2016г. / 16 58ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв – Положителна енергия

Представителите на зодия Лъв са едни от най-желаните за компания и създаване на трайни приятелства. Те са изключително харизматични и винаги успяват да завладеят с усмивка, чувство за хумор, но най-вече със своя позитивизъм и излъчване към околните.

Дева – Грижа за другите

Девите са един от най-загрижените знаци в зодиака. Винаги се интересуват от това как се чувства или какво мисли отсрещната страна. Добри слушатели са и постоянно показват загриженост към другите.

Снимка: istock

Везни – Усещане за стабилност

Трудно е да си представим, че Везните могат да бъдат в постоянен баланс, но е така или поне по отношение на междуличностните взаимоотношения. Без значение колко трудна или хаотична е обстановката около тях, родените под знака на Везните винаги действат спокойно и уверено. Нещо повече – винаги са готови да помогнат на другия.

Скорпион – Проницателност

Родените под знака на Скорпиона могат да бъдат очарователни по различни начини. Но това, което ги отличава е тяхната отлична интуиция. Те са изключително проницателни и действат така, че действията им рядко могат да бъдат предвидени.

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
Пешо ( преди 8 години )
Дрън-дрън.. имах гадже - Телец - само гледаше да ми избомби кинти , само мангизи й беха в главата, кинти , кинти... като прахосмукачка ги издухваше , и - стиснатааааа - един бонбон не видях от нея...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар