Свободно време

5 мантри за щастие

„Всеки ден е ново начало.“

07.05.2021г. / 11 21ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

„Всеки ден е ново начало.“

Ако смятате, че сте направили погрешен завой в живота ви, помнете, че всеки изгрев на слънцето ви дава шанс да направите правилната промяна. Всеки ден, когато се събудите, имате безкрайни възможности да направите живота си по-добър. Ограниченията са само във вас.

Щастието е всеки ден, в който се събуждаме здрави, обичани, обичащи. Ако сте забравили да се радвате на красотата на живота, споделяме 5 мантри за щастие. Казвайте си ги всеки ден по няколко пъти и ще видите как животът ви ще се промени.

„Обичам себе си, независимо от всичко.“

Казвайте си тази мантра ежедневно и особено в онези моменти, в които сте допуснали грешки или негативните мисли ви управляват. Любовта към себе си ни прави по-силни и привлича любов в живота ни.

„Аз съм в пълен контрол над моите емоции.“

Когато позволите на хората или обстоятелствата да контролират чувствата ви, вие се отказвате от способността да контролирате собствените си емоции. Ето защо е важно да се научите да управлявате вашите емоции, макар и да е трудно.

Мъдри мисли за жените

„Аз съм!"

Колко пъти се е случвало други да определят кой сте вие, да ви класифицират, категоризират, да ви сравняват?

Това е мантра, с която трябва да започвате всеки нов ден. Как бихте продължили изречението „Аз съм...“? Добавете постиженията, силните качества, това, което ви прави щастливи. Например „Аз съм силна, ще успея да се справя.“, „Аз съм успешна, обичаща, усмихната, привлекателна, можеща и т. н.“. 

Всяка сутрин, няколко минути след като сте се разсънили, погледнете в огледалото себе си и кажете тази мантра. Ще видите колко добре ще се почувствате и ще поемете по своите задачи по-уверени.

Цитати от Далай Лама

„Приемам любовта, радостта и положителната енергия в моя живот.“

Казвайки си тази мантра всеки ден по няколко пъти, веднага ще повишите вашите енергийни нива. Всеки заслужава изобилие от радост и любов в живота си, но не всеки вярва. Трябва да повярвате, че заслужавате всичко това, за да го получите.

Свързани статии

Вселената отговаря на вашата енергия всяка секунда, така че не забравяйте да мислите за това, което ви се иска да получите.

„Аз съм благодарен“.

Много е важно често да си припомняме за всичко хубаво, което имаме в живота си. Не бива нищо да приемаме за даденост. Ако искате да бъдете наистина щастливи, фокусирайте се върху това, което имате, а не върху това, което нямате. Колкото повече благодарите за благата, толкова повече ще идват към вас.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 3 години )