Овен – През 90% от времето, настроението им е „Моля, не разрушавайте моята аура.“ Не се осмелявайте да постъпите некоректно с жена Овен, тя ще ви отведе в ада и докато го прави усмивката ѝ няма да слиза от лицето ѝ. 

Щастливи камъни: елмаз, аквамарин, аметист, хелиотроп, лунен камък, изумруд.

Телец – Родените под тази зодия са толерантни, но докато не преминете границата. Борят се за идеите си и са готови да ползват всякакви похвати, за да ги осъществят. Не харесват мелодраматичните хора, а луксът е в природата им.

Щастливи камъни: ахат, брилянт, опал, лунен камък.

Близнаци – Ако искате да разберете чувствата на един Близнак към вас, бъдете търпеливи. Родените под този зодиакален знак са страстни, а вълнуващият флирт определено ги кара да се забавляват. Не се нуждаят от шегите ви, за да се чувстват щастливи, защото са си самодостатъчни.

Щастливи камъни: изумруд, сапфир, ахат, яспис, гранат, планински кристал, берил.

Как да се справите със стреса според зодията?

Рак – Не се опитвайте да излъжете представител на тази зодия, защото са умни и могат много бързо да ви преценят. Ще трябва да се научите да се приспособявате към тяхната природа, защото могат да ви изгорят с променливите си настроения.

Щастливи камъни: опал, кристал, лунен камък.

Лъв – На Лъвовете ще им отнеме време, докато се почувстват комфортно с вас. От най-милата личност, един Лъв много бързо може да се превърне в грубиян. Представителите на тази зодия са изпълнени със страст и любов.

Щастливи камъни: кехлибар, елмаз, рубин, топаз, оникс, хризолит.

Дева – Девите винаги имат план „Б“, ако нещо се обърка в последния момент. Тяхната откритост и критика, често наранява. Девите силно вярват в себе си, в мнението си и затова трудно се спори с тях.

Щастливи камъни: ахат, нефрит, малахит, топаз, изумруд, карнелит.

Везни – Ако до себе си имате за партньор Везни, то вие сте късметлии, тъй като са грижовни. Лошото е, че твърде много се колебаят при взимането на решения. Връзката може бързо да им доскучае, ако не водите вълнуващи разговори.

Щастливи камъни: опал, изумруд, сапфир, бисер, лазурит, хризолит, кристал.

Любимият шоколад на всяка зодия

Скорпион – Бъдете открити и казвайте истината, това търсят Скорпионите в любовния си партньор. От друга страна те са прикрити и ще ви е трудно да ги разгадаете. В любовта може да се окажат не толкова моногамни.

Щастливи камъни: рубин, корал, аквамарин, берил, кристал, малахит, топаз.

Стрелец – Стрелците няма как да бъдат укротени, защото те най-много от зодиака обичат свободата си. Не харесват сладникавите приказки. Лесно може да ги разгневите, но хубавото е, че бързо им минава.

Щастливи камъни: аметист, сапфир, изумруд, ахат.

Още по темата

Козирог – Това, което ще ви хареса от пръв поглед в Козирозите е тяхната честност. Могат да поддържат вълнуващ и забавен разговор и когато се налага могат да бъдат най-смелите личности.

Щастливи камъни: оникс, гранат, лазурит, лунен камък.

Водолей – Водолеят изобщо не се интересува какво мислите за него. Не го съдете преди да сте разбрали със сигурност каква личност е. Ако ви харесват креватните експерименти, то с Водолей няма да скучаете.

Щастливи камъни: циркон, опал, сапфир, аметист, лазурит.

Риби – Могат да забравят какво са яли вчера, но никога няма да забравят как сте се отнесли с тях. Рибите не харесват споровете и затова биха предпочели да си замълчат. Ако спечелите доверието им, печелите добър приятел за цял живот.

Щастливи камъни: сапфир, бисер, аметист.