Свободно време

Кой спорт е подходящ за вашата зодия

Водолеите да изберат пилатес

19.08.2019г. / 14 19ч.
Нина Иванова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец – спининг

Стрелци, вие имате толкова много енергия, че е необходимо да постоите затворени в една стая поне за час. А какво можете да правите в тази стая, ако не спининг? Тъй като карането на колело или велоергометър не е достатъчно интересно и интензивно за вас, трябва да е по-трудно занимание. Опитайте с клас по спининг и ще останете доволни.

>> Кои дни през 2019 ще ни подложат на изпитание според пълнолунието <<

Козирог – тичане

Козирози, вие обичате да сте сами срещу света и това никога не ви е притеснявало. Ето защо тичането е прекрасен спорт за вас. Тренирате насаме със себе си, чувствате се свободни, можете да го правите навсякъде и когато си пожелаете, и можете да се състезавате сами със себе си, което ви прави много щастливи.

Водолей – пилатес

Вие живеете основно във вашата глава, с вашите мисли и това е страхотно, тъй като сте надарени с голям интелект. Но както се грижите за мозъка си, за обогатяване на знанията си, така е важно да се погрижите за тялото и фигурата си. Тренировката, която подхожда на Водолеите е пилатес. Той ще ви помогне да повишите своето самочувствие относно физическата ви форма. Ще ви помогне да подобрите гъвкавостта си.

Риби – синхронно плуване

Вашето духовно животно е рибата, така че вие сте свързани дълбоко с водата и се наслаждавате на досега с нея. Синхронизираното плуване ви дава възможност не само да плувате и да се радвате на водата, но и да изградите елегантна и красива фигура, за която то ще ви помогне.

>> 6-те най-интуитивни зодии <<

Коментирай