Свободно време

Месечен хороскоп за юни 2019

Емоции, любов и вълнуващи изживявания очакват представителите на зодиака

04.06.2019г. / 14 46ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Приоритетите през този месец ще паднат върху съвместната работа и отношенията с близките. Още през първите дни ще се наложи да преодолеете различни затруднения от професионален характер, свързани със стари грешки (не е задължително да са ваши), с надценяване на възможностите или игнориране на важни подробности. В състояние сте да ги избегнете, ако разпределите ресурсите си разумно. Не оставяйте неразплатени задължения, след време ще попречат на инициативите ви.

Отстоявайте позициите си само с неоспорими факти. Не вярвайте на обещания, ако не са обвързани с документ.

В продължение на целия период ще се налага да изглаждате разни противоречия с най-близките си роднини. Дреболии на пръв поглед, но досадни. Контактите ви ще са интензивни и намесата на някой от новите познати, влиятелна личност, ще ви подскаже как да успокоите близките си и да постигнете ефекта: и вълкът сит, и агнето цяло. Среща със стар приятел, когото не сте виждали от години ще ви зарадва и ентусиазира.

>> От какъв партньор се нуждаете според зодията <<

Козирог

Колкото по-умерени са амбициите ви, толкова по-лесно ще ги осъществите. Събитията почти непрекъснато ще са в синхрон с предположенията ви, но не се самозалъгвайте, това съвсем не е гаранция за успех. На моменти комуникацията с шефа, колегите или конкурентите ще е доста затруднена и наситена с гафове. Спасителната тактика в такива периоди е да спазвате стриктно правилата и да не се отклонявате от задълженията си. Уверено можете да заложите на присъщия си прагматизъм. С най-сериозните проблеми ще се справите в края на месеца.
Всичко ще ви се получава с много по-малко усилия, ако създадете ред както около, така и в себе си, което означава да сте наясно с мислите и приоритетите си. Не смесвайте професионалните проблеми с личните, ще подкопаете позициите си. В края на месеца съвсем обикновени ежедневни случки или разговори ще ви подскажат ефективни начини за преодоляване на разногласията с любимия човек или родителите на един от двама ви.

Водолей

Погледът ви ще е обърнат много повече към самите вас, към собствените ви желания, възможности, въображение, отколкото към професионалните задължения. Въпреки това, обаче, ще сте напълно в състояние да покажете трудолюбието и уменията си на работното място, което със сигурност ще впечатли всички участници в екипа ви. През първата половина от месеца „препъникамъните“ ще са често явление и за да ги прескочите (заобиколите) трябва твърдо да вярвате във възможностите си. Нали знаете, животът е сцена, на която вие играете главната роля. Значи е време за творчество.

Следвайте фантазията си, ще намерите оригинални решения на стари затруднения, при това без да се „охарчите“ твърде много. Финансовото състояние е пряко свързано с активността ви. Рекламирайте възможностите си по всякакъв начин, участвайте в конкурси, състезания, изобщо навсякъде, където бихте могли да сразите конкуренцията. Ще се справите и ще имате много поводи да празнувате, но не забравяйте, работи добре онзи, който умее да почива добре. В края на месеца ще се случат изненадващи новости, които изцяло ще погълнат вниманието ви.

>> 5 прагматични зодии, които винаги мислят дългосрочно <<

Риби

Спомняте ли си приказката за костенурката и заека, в която заекът колкото и бързо да бягал, костенурката винаги присъствала на финала преди него? Как ли? Ами с хитрост. През този месец ще ви се наложи да мобилизирате потенциала си изцяло, да разпределяте ресурсите си прецизно и да прилагате уменията си многопосочно. Със сигурност няма да е лесно, но пък ще преминете през затрудненията като през „иглени уши“. Не се разсейвайте, защото няма да разполагате с много време за мислене и анализи. Не отлагайте изпълнението на спешните задачи, ще забравите нещо и ще си създадете неприятности.

Стара мъдрост гласи, че когато се затваря една врата се отваря друга. Подходящо е да я приложите към хобито или друг вид предпочитания, но не и към работното място. Точно сега не бързайте да сменяте работата си. Ограничете се само до проучване на офертите и характеристиката на работодателите, които ги изпращат. Освободете се от занимания, които ви връщат назад или причиняват само загуби. Избягвайте неоснователно високи разходи за развлечения, които не са ви по джоба и участието в авантюристични инициативи.

>> Как лъжат различните зодии <<

Коментирай
Свободно време