Свободно време

Месечен хороскоп за юни 2019

Емоции, любов и вълнуващи изживявания очакват представителите на зодиака

04.06.2019г. / 14 46ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Общителни сте, привлекателни, но спрямо новите си контакти е задължително да сте и предпазливи. Възможно е да ви подведат и да ви създадат сума неприятности. Избягвайте промени, към които са ви подтикнали емоциите. Новото може да се окаже по-неблагоприятно от съществуващото и да съжалите за постъпките си. Може да се наложи да се съобразите с някои временни финансови ограничения. Заявете присъствието си в екипа. Ще се справите по-добре, отколкото предполагате и старанието ви ще бъде забелязано.

Не е изключено да попаднете на подходяща организация или сдружение, отговарящо на неформалните ви интереси, където да регистрирате участието си. Добър начин за реализация на творческия ви потенциал и вродени таланти. Конкурентни сте и не бихте имали проблеми, ако решите да се явявате на състезание или конкурс. В средата на месеца е възможно да ви върнат сума, дадена преди време назаем. Организирайте си кратка почивка за разтоварване на психиката и „презареждане на батериите“.

>> 5-те зодии с най-хаплив език <<

Дева

Амбициите ви постепенно, но устойчиво ще се повишават, в което няма нищо лошо, стига да сте и предпазливи. Сравнявайте способностите си с тези на околните, за да се ориентирате правилно, когато сте в конкурентна среда. Не се опитвайте да изпреварвате събитията, за да не претърпите материални загуби. Разчитайте предимно на себе си и избягвайте разговори, свързани с изясняване на лични взаимоотношения. Колкото сте по-сдържани, толкова по-лесно ще постигнете целите си. Ще присъствате на публични форуми (семинар, дискусия), където ще можете да впечатлите със знанията и уменията си.

Изразявайте мнението си категорично, но не и настойчиво. Ще го чуят точно хората, от които зависи личният ви напредък. Не се поддавайте на изкушението да нарушите правилата и внимавайте какви документи подписвате. Контактите ви с личности от друга националност, етнос или култура ще са интригуващи. Те ще са свързани повече с персоналните ви интелектуални интереси, отколкото с професионалните задължения.

Везни

В началото на месеца може да ви възложат несвойствена работа. Преценете обективно обстоятелствата и какъв би бил ефектът от евентуален отказ от ваша страна. Дали ще си навредите, ако решите, че не желаете да се преуморите или е по-добре да преминете в режим на по-високо натоварване, но пък да стабилизирате позициите си. През първите две седмици не е подходящо да променяте важните елементи от ежедневието, в това число и работното място.

Възможно е да се наложи да предприемете няколко кратки пътувания. Постарайте се да проучите всички особености, свързани с тях предварително и подробно: маршрут, цел, характеристика на бита, нивото на езиковите си познания, ако става дума за задгранична дестинация. В средата на месеца в екипа ви може да постъпят нови попълнения. Отделете време и въведете в работата по-младите си колеги. Ще спечелите уважението им завинаги. Новостите от всякакъв характер ще се случат в края на месеца и ще са адекватна награда за усилията ви.

>> 5 зодии, които се влюбват все в лоши момчета <<

Скорпион

Едно качество ще ви е изключително нужно през този месец и то се нарича „самодисциплина“. Предстоят интересни събития и трансформации. Много е вероятно да сменят шефа ви или собственика на фирмата, в която работите и новият ръководител да се заеме с широкомащабни промени, които ще се окажат благоприятни за вас. В случай, че развивате собствен бизнес, обаче, не е желателно да правите крупни инвестиции. Въобще, въздържайте се от каквито и да било рискове, постарайте се да не привличате вниманието и да сте по-ниски от тревата и по-тихи от водата.

Не се конфронтирайте с колегите, за да избегнете възможността да ви въвлекат в интриги.
Промените, които ще се случат, ще ви помогнат да осъзнаете духовните си потребности в дълбочина. Финансовите сделки, които се налага да сключите ще са при изгодни условия. Някои представители на вашия знак може да получат наследство през този месец. Не е подходящо да пътувате твърде често, а служебните командировки няма да удовлетворят очакванията ви. В случай, че не е належащо, не започвайте съдебни дела и не се включвайте в краткотрайни форми за обучение. Делата ще се проточат, а обучението ще се окаже обикновено губене на време срещу твърде високо заплащане. Ще имате възможност да представите собствените си постижения и трябва да се възползвате.

Коментирай