Свободно време

Дневен хороскоп за 16 септември

Лъвовете да внимават

16.09.2019г. / 06 59ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Везни

Ще имате възможност да участвате в различни дискусии днес. Според една мъдрост „в спора се ражда истината“, но все пак е желателно да слушате и анализирате чутото вместо да спорите.

Скорпион

Заетостта ви няма да е по-различна от обичайната. Наблюдавайте близките си. Някой от тях ще има нужда от помощ или ще има проблем, който желае да сподели, но не знае как да започне. Проявете разбиране, въздържайте се от обвинения, каквото и да се е случило.

Стрелец

Ще се наложи да се справяте с непредвидени ангажименти. Независимо че няма да разполагате с достатъчно време, не прехвърляйте обичайната си работа на никого. Вместо помощ ще получите „мечешка услуга“.

Седмичен хороскоп за 16 – 22 септември

Козирог

С приятна новина, покана за парти или друго зареждащо събитие ще започне денят. Настроението ви ще е трайно оптимистично и никаква работа не би могла да ви затрудни. Не е зле да се заемете с реализацията на някоя от прекалено смелите си идеи.

Водолей

Общителни сте и в същото време чаровни. Чувството ви за хумор през целия ден ще кулминира. Ще намерите общ език с много хора, които ще ви подскажат оригинални насоки за разгръщане на потенциала ви.

Риби

Контактите ще са интензивни, но невинаги ще са ви приятни. Ако няма начин да избегнете някои от тях не поддържайте само обичаен разговор без намек за бъдещи ангажименти.

Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
.... ( преди 4 години )
Свободно време