Свободно време

Лунно затъмнение в Стрелец на 26 май

Настъпват промени

26.05.2021г. / 09 06ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 26 май ни очаква пълнолуние и лунно затъмнение в знака на Стрелец, наричано още кървава Луна. Това е време за откровения, за промени, особено по отношение на нашите вярвания, чувство за свобода и желания за разширяване. Това лунно затъмнение ще ни тласне да изследваме нови висоти в нашите индивидуални пътешествия към личната ни свобода.

Какво предвещава за вас денят на раждане

Сега ще излязат на преден план плодовете на нашия труд. Запитайте се какви намерения си поставихте преди месеци и ако те са в процес на изпълнение, то тогава може да откриете, че вашите мечти най-сетне се сбъдват. В случай, че парчетата от пъзела все още не могат да се съберат, сега ще имате възможността да коригирате вашата посока.

Най-добрият комплимент за всяка зодия

По време на това лунно затъмнение Слънцето ще бъде в ориентираните към общуването Близнаци, което ще бъде противоположно на свободолюбивата Луна в Стрелец. Ще ни се наложи да търсим баланса между говорене и слушане. Стрелецът е знак, който обича да е в движение и не се страхува от промяната, което много ще ни помага.

Щастлив ден от седмицата за всяка зодия

Въпреки това, няколко зодиакални знака ще бъдат засегнати най-много от тази кървава Луна. Земните знаци Телец, Козирог и Дева са известни с това, че обичат реда. Така че те могат да бъдат леко разочаровани, особено Телец, който не обича промените. По същия начин Лъвът и Везните също могат да имат трудности със спонтанността и промяната, балансът им да се наруши.

Има въпроси, на които е добре да си отговорим като:

  • С какво трябва да се разделя, за да получа по-голяма свобода?
  • Кои уроци подминах?
  • Какво отвлече вниманието ми от допълнителните знания, необходими за надграждането ми?

По време на пълнолунието е добре всички зодиакални знаци да прекарват известно време в размисъл и съзерцание. Медитацията, грижата за себе си ще ни помага да намерим по-голяма яснота в това, от което трябва да се освободим, за да повишим вибрациите си. Здравословно хранене, спорт, почистване на дома от ненужното са препоръчителни в дните около пълното лунно затъмнение.

Свързани статии

Важно е да сме внимателни с емоциите и особено по време на спорове, да сме предпазливи и да не действаме импулсивно.

Сега можем да се освободим от всякакви остарели вярвания или нереалистични идеали, които пречат на най-големия ни растеж и разширяване. Лунното затъмнение се случва и няколко дни преди настъпването на ретроградния Меркурий на 29 май.

Всичко, което е „освободено“ по време на лунно затъмнение, има тенденция да бъде постоянно, така че ако сте чакали известно време, за да пуснете нещо, като ненужни отношения, лош навик и т. н., сега е моментът да го направите.

Коментирай