Свободно време

Пълнолуние в Овен на 20 октомври – ставаме по-смели

Една интензивна енергия

19.10.2021г. / 16 03ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 20 октомври ни очаква пълнолуние в знака на Овен, което ще активира енергиите на Марс. Възможно е около пълнолунието да се чувстваме по-напрегнати, но пък понякога се нуждаем от малка доза напрежение, за да се вдъхновим и да действаме в определена посока.

И точно към това ни призовава това пълнолуние, да предприемем действия, които да доведат след себе си положителни събития. Понякога планетарните сили могат да ни накарат да действаме на базата на високо его, да сме по-емоционални, избухливи, контролиращи.

20 положителни черти на Овена

Ако сте изправени пред вземане на някои трудни решения около пълнолунието в Овен, то знайте, че Марс е безстрашният воин и когато енергията му е силна, може да е подходящ момент да преодолеем някои от дълбоко вкоренените си страхове. Може да е подходящ момент да станем по-уверени. Помислете дали и къде страхът ви води при взимането на решенията.

Кои са зодиите закрилници в зодиака?

Дали вашите страхове са оправдани или просто са свързани с несигурност от миналото ви. Признайте пред себе си страховете, за да продължите напред.

Друго, на което ще обърнем внимание по време на това пълнолуние са начините, по които сме се преобразили и „преродили“ през годината, карайки ни да помислим какво още искаме да променим. Така ще можем да се отървем от стари навици и миналото.

Любовен хороскоп за октомври

Независимо къде се намираме, това пълнолуние е малка проверка на реалността, която ни помага да преоценим някои от нашите цели и мечти, да предприемем продуктивни стъпки, да погледнем в нова посока.

Кои са четирите най-флиртуващи зодии

Важно е да се доверим на своята интуиция. Ще осъзнаем какво не ни е нужно повече, за да продължим да градим хармония в живота си. Това пълнолуние е подходящо за медитация, творене на изкуство, слушане на музика или свързване с душевната ни същност по какъвто и да е начин. Подходящо време е да подхраним своята душа.

Марс ръководи Овена. Това е планета на силата, страстта, действията, амбицията, но и гнева. Много е важно да внимаваме с думите около пълнолунието.

Възможни са някои разногласия в любовта и работата. Ето защо е важно да намираме начини да намалим стреса, чрез приятни занимания, йога, ароматерапия, разходки из природата.

Снимка: iStock

Коментирай