Свободно време

Тест: от какво имате нужда в този момент от живота си?

Изберете една от картините и вижте към какво трябва да насочите вътрешната си енергия

20.07.2022г. / 12 20ч.
Мария Василева
Снимки: istock

Снимки: istock

В живота ни има определени периоди, в които чувстваме, че сякаш имаме нужда от помощ “от горе”, за да се ориентираме накъде да тръгнем или какво да направим. Чрез този лесен тест можете да се докоснете до интуицията си и да се опитате да разберете по кой път да поемете.

Изберете една от картините и вижте към какво трябва да насочите вътрешната си енергия.

Ако сте избрали картина номер 1:

Имате нужда от спокойствие

Намалете темпото, забавете оборотите. Опитайте се да медитирате, дори за 10 минути на ден. Не е нужно да правите нещо специално – просто затворете очи, седнете удобно, докосвайки областта на сърцето. Останете за миг сами с чувствата си. За мнозина това може да се окаже плашещо и необичайно. Не се страхувайте да се допитате до вътрешния си глас. Всички отговори, от които имате нужда са вътре във вас, просто трябва да заглушите шума на хаотичните мисли, и да послушате вътешното си “аз”.

3 картини показват какво ви пречи да откриете любовта

Ако сте избрали картина номер 2:

Бъдете внимателни

В обкръжението ви има хора, които макар и да изглеждат доволни, всъщност тайно завиждат на успехите ви. Опитайте се да се предпазите от тази негативна енергия – лесно ще направите това, ако визуализирате, че сте обгърнати от невидим щит. Това е много мощна визуализация за защита – можете да я използвате всеки път, когато усетите, че около вас има недоброжелатели.

Тест: Дървото на желанията

Картина номер 3 съветва:

Направете нещо за себе си

Дошло е време за загърбите за малко грижата за околните и да се съсредоточите върху своето собствено физическо и психическо състояние. Отделете време за себе си – опитайте се да довършите четенето на отдавна започната книга, запазете си час за масаж или пък се отдайте на разходка в природата. Това ще се отрази добре не само на вас, а и на хората около вас. Както гласи старата максима: ”Усмихнете се на света, и той ще отвърне със същото”.

Тест: Какво виждате и какво означава това за вас

Ако сте избрали картина номер 4:

Не взимайте прибързани решения

Навярно усещате натиск относно вземането на важно решение. Опитайте се да обмислите добре различните мнения, които стигат до вас. Искате ли да извършите конкретното действие в този момент или не сте готови все още? Бъдете честни със себе си, действайте само, ако наистина сте уверени, че е настъпило точното време. Можете да се допитате до професионалист в сферата, навярно той би ви дал правилните насоки. 

Тест: Изберете си ангелско число и вижте посланието му

Коментирай