Свободно време

Новолуние в Козирог – поставяме цели, които ще следваме

Не бива да бързаме

22.12.2022г. / 13 32ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 23 декември ни очаква последното новолуние, супер Луна за 2022 година. То ще бъде в знака на Козирог. Според западни астролози, това лунно събитие ще ни подскаже какво да очакваме, навлизайки в новата 2023-а. За 2022 година това е второ новолуние в този зодиакален знак. Първото беше на 2 януари.

Новолунията се свързват с ново начало. Знакът Козирог е известен с мъдростта и работохолизма, постоянното полагане на усилия. Това новолуние ще ни покани да разкрием своите таланти, умения, защото всеки има някакви. Да се възползваме от тях, така че да получим даровете от Вселената. Да събудим собствената си сила. Да помислим кои цели бихме искали да осъществим или ако нямаме, да ги открием.

Годишен хороскоп за 2023 за всички зодии

Важно е да бъдем активни по време на последното новолуние за годината, да поставим намеренията си, да имаме дори повече от една цел. Да помислим коя цел смятаме за най-подходяща за нас и къде се намираме в живота си в момента. По време на новолунието, Хирон, който е естествен спътник на Плутон също е активен.

Какво ви очаква през 2023 според числото на пътя на живота ви

Моментът е подходящ да се разделим с болезнено минало, ненужното от живота си, защото Хирон ще освети нашия път. Дни преди новолунието в Козирог, Юпитер навлиза в Овен, където ще остане през по-голямата част от 2023 г. Знакът, в който се намира Юпитер, може да оцвети и оформи енергиите на предстоящата година.

Юпитер в Овен показва, че 2023-а е година на независимост, иновации и нови начала и цялата тази енергия е капсулирана под новолунието, споделят западни астролози. На новолуние посаждаме семената на желанията си. Каквито и семена да изберем за този момент, вероятно ще бъдат оформяне на това, което 2023-а може да ни предложи. Обръщаме внимание на темите, които ни вълнуват сега.

5 зодии, които ще имат късмет през 2023

Влиянието на Юпитер върху това новолуние ни тласка да направим уверен скок и да оставим останалото да се разбере от само себе си, докато се движим. Ако сте били объркани по някакъв начин какъв ход да предприемете по даден въпрос, лунното събитие ще ви помогне. Енергията на новолунието ни дава посока, особено ако за някои хора годината е била хаотична.

Това, за което трябва да внимаваме е да не действаме прибързано, без да сме добре подготвени. Зодиакалните знаци, както и всеки с планета в кардиналните знаци Козирог, Рак, Овен и Везни, ще почувстват най-силно новолунието.

Снимка: istock

Коментирай
Свободно време