Свободно време

3 зодии, които предпочитат да са необвързани

Зодиакални знаци, които не се страхуват да останат независими и без партньор

17.01.2023г. / 14 07ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Много хора се плашат от това да са необвързани и трескаво търсят половинката си. Други се чувстват напълно добре да са сингъл без значение по каква причина – дали напук на обществените очаквания и норми, дали защото ценят времето и пространството си.

Зодиакалният знак също е от значение тук. Някои зодии предпочитат да са необвързани и нямат нищо против да бъдат насаме със себе си. Липсата на партньор не ги тревожи, просто защото животът им е достатъчно цветен и приключенски, за да се впуснат в скучното ежедневие на дълготрайните връзки.

Причини да е по-здравословно да сте необвързани

Има 3 зодии, които се открояват със склонност към необвързаност, която е придружена с още куп странности, особени личностни черти и силни страни, които носят в себе си и които излъчват с пълна сила.

Тези зодии не се страхуват да тръгнат срещу мнението на всички. Те обичат свободата си, обичат правото си на избор и най-вече обичат възможността сами да взимат решенията си, без да им се налага да се съобразяват с половинка. Това са само част от причините представители на тези зодиакални знаци да предпочитат необвързаността.

Кои са трите зодии, които предпочитат да са необвързани?

Дева

Девата е независим знак с много високи стандарти за всичко. Те не зачитат ничии други стандарти, защото смятат, че не са толкова високи колкото техните собствени. Практични и земни, Девите имат много силно развито чувство за самосъхранение. Те правят всичко, каквото искат и каквото смятат, че могат, за да запазят собствената си енергия. Ако това означава да се откажат от връзки, които не са по вкуса им, не се страхуват да останат необвързани.

Един от най-големите страхове на Девите е да не изгубят идентичността и индивидуалността си във връзката. По тази причина може да срещнете много необвързани Деви, които чакат да срещнат абсолютно точния и подходящ партньор. В други случаи просто изобщо не правят компромиси със себе си.

5 признака, че проблемът ви с обвързването ви държи все още необвързани

Стрелец

Стрелците са известни с неангажиращите си връзки. Те стават изключително неспокойни, когато връзката им омръзне или започнат да се появяват проблеми, усложнения, с които трябва да се съобразяват. Това винаги ги кара да се чувстват неудобно и предпочитат да са сами, отколкото да си навличат подобни главоболия.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 1 година )