Свободно време

3 зодии, които предпочитат да са необвързани

Зодиакални знаци, които не се страхуват да останат независими и без партньор

17.01.2023г. / 14 07ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Като огнен знак, Стрелецът обича забавленията и предпочита да стои далеч от сложностите на живота и връзките. Поемането на отговорност за връзка е нещо, което не е сред любимите им занимания.

Стрелците притежават изключително свободен дух. Те не спират да гледат напред, като в повечето случаи погледът им не включва други хора. Не обичат да се съобразяват с чужди планове и не предпочитат да синхронизират своите с техните. По тази причина често ще срещате необвързани Стрелци. Изискванията им към партньорите им са високи и в много случаи хората не успяват да отговорят на тях.

10 причини да се радвате, че сте необвързани

Свързани статии

Водолей

Водолеите са един от най-независимите знаци в зодиака. Те обожават свободата си и това, което мразят най-много е някой да им налага спирачки, правила, да ги кара да се съобразяват. Те не се страхуват да излязат срещу мнението на всички напук на установените норми и стереотипи. Водолеите се бунтуват срещу обикновените неща в живота и по тази причина всяка скучна и тривиална връзка ги отблъсква.

Водолеите са склонни да се противопоставят на статуквото във всеки смисъл и във всяка област от живота, включително и що се отнася до любовта. Те са готови да останат сами цял живот, ако това се налага, вместо да се задоволят със скучни и ограничаващи отношения.

Защо сте необвързани?

Тази зодия предпочита да прави всичко по свой вкус и както намери за добре. Ако се опитвате да налагате мнението си, това е начинът да ги отблъснете. Водолеите са много трудни за предвиждане и предсказване, когато става дума за реакции и мисли, защото те просто реагират непредсказуемо. Ако искате да сте техен успешен партньор, бъдете предизвикващи, неочаквани, непредсказуеми и различни, за да поддържате интереса им.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 1 година )