Свободно време

Месечен хороскоп за март

Какво ни вещаят звездите за март

02.03.2023г. / 15 10ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни

Приоритетна тема през месеца ще са отношенията ви. Ще постигнете синхрон и ефективно сътрудничество както с деловите партньори (вътрешни и задгранични), така и тези от неформалната среда, както и да прекратите безперспективните връзки. Преживяванията в по-голямата си част ще са вълнуващи, показателни и наситени с дълбок вътрешен смисъл. Включвайте се във всички публични и професионални инициативи, към които имате интерес. Ще повишите популярността си и ще намерите нови възможности за изява. Може да не ги забележите веднага, но с течение на времето ще осъзнаете смисъла им и ще установите, че са по-изгодни, отколкото сте предполагали.

Скорпион

Творческият ви потенциал бавно, но забележимо ще се повишава. Активната ви позиция по всички дискутирани въпроси ще ви осигури подкрепа, влияние и подходящи условия, за да стартирате изпълнението на някои промени, за които от доста време мислите. Направеното през този месец ще даде първите си резултати през следващите два, а те ще са силно окуражаващи. Абстрактните ви хрумвания ще придобият съвсем реална и материална визуализация. След като укрепите и стабилизирате професионалния и социалния си статус, ще можете да осъществите някои улесняващи нововъведения в стила и методите си на работа.

Изберете карта и вижте дали желанието ви ще се сбъдне

Стрелец

Мобилизирайте аналитичните си способности и анализирайте направеното до момента. Изяснете си причините за всички неуспехи и предпоставките за добрите постижения. Дори да сте преминали през някаква криза, установявайки причините, ще я преодолеете и ще избегнете повторението на вече допуснатите грешки. Помислете кои елементи от миналото трябва да изоставите и коя част от натрупания опит ще ви е от полза за осъществяване на бъдещите замисли. Направите ли го, ще реализирате желанията си много по-лесно, отколкото си представяте. Даже да се натъкнете на нещо непознато, няма да ви е нужно много време, за да си изградите подходяща тактика.

Коментирай