Свободно време

Месечен хороскоп за март

Какво ни вещаят звездите за март

02.03.2023г. / 15 10ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Рак

Печелившата тактика за предстоящия месец е да действате с умерено темпо. Да наблюдавате повече, да овладеете поривите си, да не разчитате на бърз напредък и прекалени успехи. Опитайте се да вникнете в смисъла на събитията, да конкретизирате замислите си. Освободете се от всичко, което не ви е нужно като вещи, отношения, предразсъдъци. Пестете си силите и не прекалявайте с щедрите обещания.

5 камъка за повече позитивна енергия през пролетта

Лъв

Преживяванията ще са нееднозначни през март. Ще успеете да довършите голяма част от вече започнатите занимания, но в същото време ще се откажете от някои цели и ще се освободите от някои контакти. Обективно погледнато, ще постигнете баланс, макар и частичен, между намеренията си и реалните условия, с които разполагате. След като го направите, ще знаете кое, кога и за колко време бихте могли да свършите, без да се съмнявате в себе си. Нивото на сигурност и самостоятелност ще повиши ефективността и въздействието ви в публичното пространство.

Изберете цвете и вижте какво ви носи пролетта

Дева

Като начало, ориентирайте усилията си предимно към краткосрочните задачи. Що се отнася до перспективните, формулирайте ги само като замисъл. С осъществяването им ще можете да се заемете след няколко месеца. Погасете задълженията си от всякакво естество, както материални и финансови, така и морално-етични. Не се опитвайте да изпреварвате времето, действайте спокойно, равномерно и обмислено. От вас зависи да преминете от думи към дела и от теория към практика, след което да получите реални резултати от усилията си. Те ще са най-убедителната ви реклама.

Изберете си пеперуда и вижте какъв март ви очаква

Коментирай