Свободно време

Месечен хороскоп за март

Какво ни вещаят звездите за март

02.03.2023г. / 15 10ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Козирог

През този месец ще установите доколко жизнеспособни за в бъдеще ще са хрумванията ви. В случай, че ви е минавала през ум мисълта да смените работата си, ще успеете да се ориентирате в пазара на труда и да установите заслужава ли си да предприемате решителни стъпки или е по-добре на този етап да изчакате. Подреждайте старателно програмата си и обмисляйте подробно дългосрочните решения. От вас зависи да разгърнете максимално способностите и да покажете най-добрите си страни. Ще постигнете пълноценно сътрудничество, ако успеете да съчетаете своите интереси с екипните.

Водолей

Определящо събитие на месеца е навлизането на Плутон във вашия знак, където той ще остане почти два месеца и половина. Мисълта, че знаете какво трябва да довършите, но не знаете какво предстои, може да създаде усещане за несигурност и безпокойство. Намалете инициативата, придържайте се към характеристиката на обстоятелствата и неясните ситуации ще се избистрят без прякото ви участие. Приемайте несполуките разумно, без излишни емоции. Отнасяйте се към чуждите грешки снизходително. Не се ангажирайте с практическата реализация на нови замисли. Ограничете се само до формулиране на крайните си очаквания. Началото ще е успешно тогава, когато имате изградена окончателна концепция за етапите на работа и окончателния резултат. Най-вероятният период за старт ще е поне след месец.

4 зодии с лош темперамент

Риби

Присъствието на Слънцето във вашия знак е достатъчна гаранция както за висок тонус, така и за добро настроение и изпълнени с оптимизъм, ще сте готови да дадете максимума от себе си. След като Сатурн навлезе във вашия знак (7 март), дефинирайте оригиналните си идеи, систематизирайте плановете, но не бързайте с кардиналните промени. През този месец ще се наложи да се съобразите с някои ограничения, а и да свикнете с тях, защото ще се появяват през определени периоди. Няма да разполагате с подходящи условия за бурен напредък, но това не означава, че ще ви липсват интересни преживявания. Напротив, като се има предвид, че няма да сте прекалено заети, ще можете да си организирате поредица впечатляващи пътувания, съчетани с посещения на спортни, културни и други видове прояви. В тази връзка разходите ви може да са по-високи от обичайното, но от една страна ще разполагате с част от създадените към момента запаси, а от друга, след като стартирате новите си инициативи, ще можете да възстановите похарченото.

Коментирай