Свободно време

Месечен хороскоп за март

Какво ни вещаят звездите за март

02.03.2023г. / 15 10ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Месец март идва с възможности за успехи, вълнуващи приключения и емоции. Най-женският месец в годината ще ни зарадва с много поводи за усмивки. Повече за всяка зодия вижте в месечния ни хороскоп за март, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Един от особено съществените периоди за представителите на вашия знак. Всеизвестно е, че астрологичната година започва в деня на Пролетното Равноденствие, когато Слънцето навлиза в Овен. Преди него там ще се настани Меркурий. Дотогава, каквото и да се случи, избягвайте важните решения с продължителен ефект. Действайте с равномерно темпо, обмислено и без прекалени емоции. Анализирайте смисъла на събитията, които се случват и се постарайте максимално да се „впишете“ в тях и да извлечете полза, доколкото е възможно. В последната десетдневка на месеца ще започнете нов жизнен цикъл. Ще се случат промени, които ще ви харесат и ще се освободите от ограниченията, с които сте били принудени да се съобразявате.

Женски хороскоп за март

Телец

След средата на месеца Венера ще навлезе във вашия знак, където е в управляваща позиция. Периодът ще е благоприятен за започване, а и довършване на поредица дейности, засягащи основно финансовата и имотната сфери. Ще можете да разширите бизнеса или влиянието си и да придобиете популярност. Независимо от успехите е желателно да отложите стартирането на нови проекти и да се ограничите само до подготовката им. Ще разполагате с подходящи условия за набелязване в най-общ план на приоритетите за следващите месеци. В случай, че се яви някаква възможност за допълнително обучение, възползвайте се. Получените в този процес знания ще се окажат полезни почти веднага.

Любовен хороскоп за март

Близнаци

Събитията ще са интересни, но едва ли ще ангажират задълго интереса ви. Ще стимулират въображението, ще ви подтикнат да направите някои експерименти, от които ще получите полезен опит, но със сигурност няма да направите някакви кардинални промени в динамичния си стереотип. Някои случки и активности ще променят гледната ви точка по отношение на позицията, в която се намирате. Приходите ви ще са редовни, но по-ниски от очакваните. Не се изнервяйте излишно, всъщност ще разполагате с достатъчно средства за посрещане на нуждите си, стига да ги използвате пестеливо.

Таро карти за март за всяка зодия

Коментирай