Свободно време

4 ангела и посланието, което ви носят за март месец

Изберете един и разберете повече

09.03.2023г. / 12 33ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Невинаги можем да усетим тяхното присъствие, но дълбоко в себе си знаем, че са край нас. Нашите ангели пазители! С настъпването на всеки нов месец се вълнуваме какъв период ни очаква. Изберете си ангел и вижте посланието му към вас за март.

1. През март ви очакват много събития, които ще ви носят положителни емоции. Въпреки това не са изключени и някои забавяния на проекти, неочаквани спънки. Вашият ангел ви съветва да не унивате, защото това ще са преходни ситуации, с които ще успеете да се справите. Най-важното е през март да запазите положително отношение към живота и да вярвате в себе си. Облаците, ако има такива, бързо ще се разсейват.

Изберете цвете и вижте какво ви носи пролетта

2. Посланието на вашия ангел е, че през новия месец каквото и да правите сега, трябва да го направите сами, ако искате успешно да постигнете целта си. Възможно е да се изкушавате да поискате чужда подкрепа за проекти, които ще трябва да реализирате в близко бъдеще.

Ангелът ви съветва да обърнете достатъчно внимание на задълженията си и темите, които ви вълнуват. Бъдете по-внимателни и отговорни от всякога, за да постигнете целите си. Късметът ще бъде с вас, нужна ви е само повече вяра в себе си и добра организация.

Камъни за подобряване на женската енергия

3. Март ви носи възможности, които могат да ви накарат да се почувствате като на върха на света. Ангелът, който сте избрали ви съветва да не се тревожите за нищо. Началото на пролетта ще ви действа мотивиращо и ще можете да реализирате някои от поставените ви цели. Дайте си дори и малка заслужена почивка. Наслаждавайте се на малките неща, за да можете да оцените и големите. Ангелът ви съветва да се обградите с хора, които са лоялни към вас и ви желаят само добро.

4 зодии, на които март ще донесе стабилни финанси

4. През март, благодарение на вашите възможности, отговорност и рационалност ще може да постигнете голям напредък в изпълнението на вашите желания. Всичко, което някога сте искали, може да се сбъдне, показва вашият ангел. Все пак не надценявайте уменията и силите си, не бързайте в нищо. Когато се налага, не се колебайте да се допитате до експертно мнение, което може да ви бъде от полза.

Коментирай