Свободно време

За кои зодии април ще бъде изпълнен с любов?

Раците могат да погледнат стар приятел с очите на любовта

04.04.2023г. / 13 47ч.
Мария Василева
Снимка: istock

Снимка: istock

С настъпването на пролетта, сякаш всички ние се настройваме за по-топли моменти. Ставаме по-романтични и очакваме през този сезон да се сбъднат нашите любовни мечти. Ще се опитаме да погледнем към звездите, за да разберем на кои зодии те ще донесат нови трепети. Ето ги и тях:

Телец

В началото на месеца може да се почувствате малко неспокойни или отегчени от настоящата романтична ситуация. Може би жадувате за нещо ново, лудо, вълнуващо или пък да чувствате, че партньорът ви не удовлетворява вашите нужди. Това може да доведе до напрежение и спорове, особено ако нямате навика да общувате честно един с друг. Не губете надежда. Колкото повече време минава, толкова по-позитивно ще се развива ситуацията и към края на месеца ще започнете да виждате положението в нова светлина. Възползвайте се от създадените обстоятелства и се опитайте да споделяте повече и да водите повече смислени разговори. Това ще ви помогне да преоткриете половинката си.

Месечен хороскоп за април

Скорпион

Настъпващият период ще донесе освежаващо и оживено настроение във вашите любовни взаимоотношения. Време е да се освободите от задръжките си и да бъдете малко по-приключенски настроени. Забравете за сериозността и бъдете готови за игри. Това е отлична възможност да изследвате нови хоризонти и да преживеете неща, които ще накарат връзката ви да укрепне и да се задълбочи още повече. Насладете се на момента и забравете за предразсъдъците. Припомнете си какви бяхте в началото на вашите взаимоотношения и запалете отново пламъка на любовта.

4 зодии, за които април ще е фантастичен

Близнаци

Свързани статии

Целият месец ще премине за вас под знака на любовта. Съветваме ви да намалите съвсем леко оборотите, за да можете да се насладите пълноценно на всичко, което съдбата ви поднася. Това ще ви помогне да обмислите нещата по-добре. Със сигурност обаче, този цикъл, който е започнал при вас ще бъде завършен със страстни срещи и сексуални преживявания. Ако нямате партньор, периодът може да ви поднесе голяма изненада и да се обвържете с много специален за вас човек. Ако пък такъв не се появи – не се тревожете, а продължете напред и смело преследвайте любовта! Използвайте енергията, която месец април ви предоставя, за да вървите напред в любовта. Възможно е съвсем скоро да намерите нов любовник или пък да изведете съществуващо приятелство на едно ново ниво.

Трите най-флиртуващи зодии

Рак

Свързани статии

През този месец звездите ви съветват да бъдете малко по-отворени към партньора и да му разкриете за какво мечтаете и какво възнамерявате да правите. Ако нямате партньор, към средата на месеца може да забележите, че ваше приятелство, което имате от години, сякаш започва да се задълбочава. Не се учудвайте, ако изведнъж усетите у себе си мотивация, която сякаш ви кара да продължите напред. Звездите ще се наредят така, че да искате да изградите нов живот с човека, към когото изпитвате големи симпатии. Ако след време се почувствате уморени от всичките тези връхлитащи емоции, имайте вяра, че всичко се нарежда по най-добрия за вас начин. Приемете ситуацията такава, каквато е и ако получите обаждане от бивши ваши партньори, не се колебайте и им кажете, че в живота ви вече е дошло нещо ново.

Защо Раците са толкова добри в леглото?

Коментирай