Свободно време

6 признака, че той ще е перфектен любовник

Забавните мъже довеждат по-често жените до оргазъм

09.04.2023г. / 06 47ч.
Мария Василева
Снимка: istock

Снимка: istock

Ако наскоро сте започнали връзка и все още не сте имали възможност да се отдадете на интимност един с друг, вероятно се питате какъв ли е вашият избраник в леглото. В следващите редове ще се опитаме да ви подскажем какво можете да очаквате от него на интимния фронт.

Кои са признаците, които могат да ни покажат, че той ще е перфектен любовник? Ето няколко:

Той ви дарява с внимание

Мъжът, който е щедър и раздава смело своето внимание, обикновено е такъв и в леглото. Разбира се, тук трябва да споменем, че не говорим за финансовата страна на щедростта. Ако той е заинтересуван каква сте, какво мислите по определени въпроси и иска да знае какво би ви направило щастлива – то тогава този мъж със сигурност ще бъде много добър любовник. Мъжът, който преодолява егото си и без проблем поставя вас на първо място, е човек, който има самочувствие и е уверен в себе си. Всичко това звучи прекрасно, но бъдете внимателни и се уверете, че той се държи по сходен начин и с другите хора в живота си, а не само с вас. В противен случай може би си имате работа с човек, който не е искрен и може би се прикрива.

Той е във форма

Тук трябва да споменем, че освен за добрата физическа форма, говорим и за емоционалната такава. Мъжете, които спортуват и се грижат за тялото си със сигурност притежават сила, която ако имат желание, могат да насочат и в сексуалните си отношения. Внимавайте обаче, ако физическите упражнения и тренировките са единственото нещо, което е в неговия фокус. Ако искате да изградите здрава и стабилна връзка, човекът до вас трябва да е склонен да умее да говори и за чувствата си. Само така ще можете да сте сигурни какво точно изпитва той към вас.

8 грешки в запознанствата, които дори умните жени допускат

Ако той е спокоен

Спокойният нрав може да е индикатор, че човекът, с когото се срещате е добър в леглото. Защо? Според специалиста по взаимоотношения д-р Беки Пелман: „Мъж, който обича да слуша, както и да говори, смее се с благодарност на шегите на приятели и може да обсъжда спорни теми като политика (без да се ядосва), може би е по-склонен да вземе предвид нуждите на друг човек. А това е от особено значение между чаршафите.

Комплименти, от които всеки мъж има нужда

Ако той притежава чувство за хумор

Според доклад на Psychology Today от 2015-а година, проведени научни изследвания показват, че забавните мъже довеждат жените до оргазъм по-често отколкото тези, които нямат чувство за хумор. Ето защо, ако прекарвате времето, в което сте заедно смеейки се, това може би е знак, че човекът, с когото сте може да се окаже истински динамит в леглото.

Той е непушач

Свързани статии

Науката е категорична, че непушачите имат по-добър сексуален живот и това се дължи на няколко елементарни причини. Първата от тях е, че пушенето намалява притока на кръв към гениталиите и може да намали либидото както при мъжете, така и при жените. Поради съдържащите се специфични вещества в никотина, пушенето може сериозно да увреди кръвоносните съдове. Не на последно място, тютюнопушенето затруднява физическата активност, което може да попречи на мъжа да бъде по-издръжлив в леглото.

Той е авантюрист

Ако човекът, с когото излизате е любител на силните изживявания, можете да сте сигурни, че любовта му към екстремното може да се пренесе и на любовния фронт. Такива мъже обичат движението и динамиката и затова (почти) винаги са във форма – готови за следващото предизвикателство. Ако и вие си падате по лудите идеи с непредвидим край, тогава бъдете сигурни, че двамата няма да скучаете както в ежедневието, така и в леглото!

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Добрев ( преди 1 година )
Дебел портофейл и дебел "пакет" това е "добрия" любовник
отговор Сигнализирай за неуместен коментар